אוהב הבעה בכתב והיסטוריה - האם יש מקצוע מתאים עבורי?
אוהב הבעה בכתב והיסטוריה - האם יש מקצוע מתאים עבורי?
שקט
2 תגובות
כבר זמן רב שאינני מוצא עצמי מבחינה מקצועית.
מאז שחרורי מן השירות הצבאי מתלבט במה לעסוק,אך עדיין אינני מוצא את התשובה.
במהלך הצבא התעסקתי עם מסמכים היסטוריים,הייתי עובד כללי.
לאחר השחרור נרשמתי לאו"פ לתואר בתקשורת אך לא סיימתי אותו כי פרשתי בגלל חוסר עניין ותסכול עקב כישלון בחלק מן הקורסים שלקחתי.
עקב אותו תסכול גרם לי לעשות אבחון מקצועי אשר נאמר לי בו שאני בעל תשומת לב לפרטים,טוב בשפות. המקצועות שהוצעו לי היו בלשנות ומידענות. באבחון השני אשר עשיתי דרך לשכת התעסוקה נאמר לי שמתאים לי משהו יותר ברמת הקורס,מבחינת תכונות אישיות נמצאו דברים דומים לאבחון הקודם. שאני בעל תשומת לב לפרטים,אוזן לשפות,בעל כבוד לסמכות. הוצעו לי קורסי ניהול מחסן ממוחשב והנה"ח.
כרגע אני עובד יותר משנה בתחום שירות לקוחות ופשוט נמאס לי מכל רגע! אני לא מסוגל לדמיין את עצמי ממשיך בתחום. כאדם אני אוהב להביע עצמי בכתב, פחות אוהב להתעסק עם אנשים (אך יש לי יכולת הקשבה),אני אוהב לשים לב לפרטים הקטנים ולא ממש משנה מה זה באותו רגע,אני פדנט,אוהב כל מה שקשור להיסטוריה בעיקר,אוהב סרטים,האם מכל הסלט הזה אפשרי למצוא מקצוע מתאים?
ש
שני יונגר
אולי כדאי ללמוד מידענות
שלום שקט,
אם אתה טוב בכל הדברים שאתה מתאר כדאי מאוד שתלמד מידענות. נשמע שזה תחום שיכול להתאים לך מאוד.
לגבי מידענות - האבחון ישן
הבעיה היא שהאבחון עם המידענות הוא לפני שלוש וחצי שנים בערך. השאלה אם לא כדאי לעשות אבחון מעודכן? חוץ מזה, רמת הידיעה שלי בתוכנות מחשב היא אפסית כמעט. בטוחה שאין עוד תחומים?