שני התחומים שציינתי מעניינים אותי באותה מידה...למדעי התנהגות אני מאוד מתחברת וגם למדתי בתיכון את התחום והלך לי ממש טוב כי זה עיניין אותי. מצד שני יש את תחום העיצוב פנים שהוא גם מאוד מושך אותי עוד מילדות חלמתי לעסוק בזה...רק שכבר הרבה זמן לא התעסקתי עם ציור וכל מה שקשור לאומנות ואין לי כרגע ניסיון בזה. השאלה שלי היא כזאת, האם כדאי לי להתחיל ללמוד עיצוב ולהתחיל מ -0 והאם ניתן להמשיך לתואר שני במקצוע?? או שפוט להשאר בתחום שאני טובה בו ולהמיך עם מדעי התנהגות??
לעזרתך אודה :)
ה
הדר גולדשמידט
ללכת עם הלב כשהרגליים על הקרקע
סיוון שלום, נסי לחשוב רגע מכיוון אחר, מה היית רוצה לעשות עם הלימודים, תואר שני לא חשוב כרגע, לאן את מכוונת?
אלה שני תחומים שונים לחלוטין: מדעי ההתנהגות יאפשרו לך לעסוק בהרבה תחומים החל מעזרה לאוכלוסיות מגוונות ועד לניהול פרויקטים וניהול משאבי אנוש. עיצוב פנים יכשיר אותך לעיצוב על גווניו השונים כעצמאית או כחלק מחברה/ משרד, עבודת מכירות בתחום (כמו חברות שמוכרות ריהוט וציוד לבית) ועבודות יצירתיות ואדמיניסטרטיביות שונות.
לגבי ציורים, אין בהכרח קשר בין היכולת שלך להיות מעצבת נהדרת לרמת הציורים שלך ולתדירות שאת מציירת, כן זה יכול להעיד לאן מופנית תשומת ליבך.
בגדול אני בעד ללכת עם הלב כשהרגליים על הקרקע, אם תחום מדעי ההתנהגות קרוב לליבך, את נהנית ממנו וטובה בו, אז אני ממליצה עליו בחום :)