שלום רב, אני לא יודעת איזה מקצוע לבחור...כי אני לא יודעת מה יש. אבל אני כן יודעת מה הכיוון שלי: אני מעדיפה עבודה עם צוות,עבודה מחוץ למבנה (או חצי בתוך וחצי בחוץ) אני אוהבת טבע למשל אולי גידול צמחים או משהו שקשור לים... אבל מה שבטוח ב100 אחוז, זה שאני לא רוצה עבודה שהיא כל הזמן מול המחשב ובתוך משרד כל היום. אודה לך מאוד אם תוכלי לנקוב בשמות של מקצועות הקשורים למה שציינתי למעלה. תודה מראש.
ש
שני יונגר
בחירת מקצוע לימוד
שלום אמילי,
כדי לעבוד בתחום בעלי החיים או הצמחים צריכים להתחיל באחד משלושה תארים עיקריים: ביולוגיה (או מדעי החיים), מדעי בעלי החיים, מדעי הים והסביבה הימית. שלושת מקצועות אלו יכולים להוביל אותך לכיוון של עבודה שחלקה היא בשטח וחלקה בתוך מבנה, כפי שהגרת את זה.
עם זאת, קחי בחשבון כי בתחומים הללו כמעט חלה חובה ללמוד לתואר נוסף כדי להתמקצע בתחום העיסוק.
בנוסף, יש עוד מקצוע שהוא אופציה כתואר ראשון המוביל לתארים שניים מאוד מעניינים והוא תואר ראשון בגאוגרפיה. ממנו אפשר להגיע לתכנון ערים למשל או איכות הסביבה וקיימות.
אני ממליצה לך מאוד להשתמש במנוע החיפוש שקיים פה באתר ולקראו על כל תחום ועל התחומים אליהם אפשר להגיע מלימודי אותו תחום. פשוט ערכי עבודת מחקר קטנה על כל התחומים הללו ותראי מה הכי מעניין אותך לעשות.