לאחרונה התקבלתי לתפקיד בבנק כלשהו, תפקיד אשר יכול לתת לי נסיון והזדמנות טובה להתברג לעולם הפיננסי. יש לציין שאני מעוניינת ללמוד בעתיד כלכלה ומנהל עסקים או כלכלה- חשבונאות (טרם החלטתי..) השאלה שלי היא כזאת- מה עדיף- לזנוח את העבודה אחרי תקופה מסויימת(ועימה את אופציות הקידום) לטובת לימודים באוניברסיטה (אני נוטה לאוניברסיטה העברית) או למצוא איזה מכללה טובה (ששכר הלימוד בה מציאותי.. אני מאוד נוטה למרכז האוניברסיטאי באריאל) ולשלב את הלימודים בה יחד עם העבודה?
עד כמה המרכז האוניברסיטאי באריאל הוא מוסד נחשב שכדאי ללמוד בו? ובהנחה שאני מעוניינת להמשיך ללימודי תואר שני במסלול שהמכללה לא מאפשרת זאת- כיצד מתבצע אפיק מעבר לאוניברסיטה? האם יש צורך בפסיכומטרי או מספיק ממצוצע טוב בתואר הראשון?
ה
הדר גולדשמידט
לשלב לימודים ועבודה
מתלבטת שלום, ניסיון מקצועי חשוב מאוד, בעיקר שהצלחת להכנס לתחום שמעניין אותך ובו את רוצה לעסוק. לכן הייתי ממליצה לך לשמור על מקום עבודתך ולשלב לימודים אקדמיים.
המעבר בין תואר ראשון לשני אינו ישיר, כך שהקבלה לתואר שני דומה לקבלה לתואר ראשון: טפסי הרשמה, דרישות להשגים אקדמיים, בתארים מסוימים נדרשים לעשות מבחני התאמה כגון ג'מט או מתאם ועו..
אנחנו מנועים מלהמליץ על מוסד אקדמי כזה או אחר, בהצלחה.