אם אני רוצה ללמוד מנהל עסקים ,מה ההבדל בין המכללות השונות?למשל המכללה האקדמית כרמל ,הבינתחומי בהרצליה..כל אחד הדרישות שונות. אבל השאלה שלי היא אם אני ילך למקום שהדרישות בו הן יותר נוקשות זה בהכרח אומר ששמה מה? יהיה לי יותר סיכויים להצליח? הסתכלו עליי יותר אחרי זה כשאני אחפש עבודה? תודה לעוזרים.
ד
דור א
המרכז האקדמי כרמל
היי, גם לי הייתה התלבטות דומה לשלך לפני שהתחלתי ללמוד. עשיתי את הבירורים הנחוצים והחלטתי להרשם ללימודי מנהל עסקים במרכז האקדמי כרמל. אני מאוד מרוצה על ההחלטה שלי, המרצים מקצועיים, חומר מאתגר וסטודנטים שהפכו לחברים טובים. בהצלחה!
א
אלונה
מרכז אקדמי כרמל
את יכולה בבקשה לספר עוד קצת על הלימודי שם ועל המקום .כי אני עכשיו גם מאוד מתלבטת אבל הבעיה שגם אף אחד מהאנשים שאני שאולת לא מכיר את המקום.
ה
הדר גולדשמידט
להכנס לתחום בזמן הלימודים
טל שלום, בכללי יש הבדלים בין המכללות השונות, לאו דווקא באלה שציינת, בעיקר בסגל הלימוד ועושר התכנים. יתכן מצב שבו יבחר סטודנט מאוניברסיטה או מכללה גדולה על פני סטודנט ממכללה אזורית. אבל עיקר הסיכויים שלך ינבעו מהניסיון התעסוקתי שתצבור במקביל או עם סיום הלימודים. זה נשמע כמו ביצה ותרנגולת אבל למתחילים יש הזדמנות להציע את עצמם למשרה חלקית ו/או כעוזר, ולהכתיב את הסיכויים בעצמך. בהצלחה,