איך לברר האם מוסד לימודים מוכר על ידי משרד החינוך?
איך לברר האם מוסד לימודים מוכר על ידי משרד החינוך?
שאלה
3 תגובות
איך לברר האם מוסד לימודים מוכר ע"י ידי משרד החינוך?
ומה באמת שווה הדיפלומה/תעודה של המוסד ?
ש
שני יונגר
הכרה בתואר אקדמי
שלום,
האם מוסד הלימודים מוכר על ידי משרד החינוך או על ידי המל"ג? יש הבדל משמעותי בין הדברים כי מוסדות לימוד רבים מוכרים על ידי משרד החינוך, אך אינם מוכרים כלימודים אקדמיים. הגוף המפקח על לימודים אקדמיים הוא המל"ג והם יודעים לומר לך אם התואר אותו תרצי ללמוד מוכר או לא.
במשרד החינוך יש אגף להכרה בתארים אקדמיים מחו"ל, אם מדובר בלימודים גבוהים שאינם בישראל.
בברכה, שני
מ
מנאל
בירור על תעודה
אני מורה למתמטיקה יש לי תואר ראשון ותעודת הוראה, מלמדת בבית ספר יסודי ארבעה ימים בשבוע, אני רוצה ללמוד עוד משהו ולעבוד בשאר ימי השבוע, רציתי ללמוד במוסד לחינוך וטכנולוגיה סניף נוף הגליל שאלתי האם התעודה ממוסד זה מוכרת על ידי מוסד חינוך? תודה על שיתוף הפעולה
מ
מנהל הפורום
קורסים והכשרות המותאמים לאנשי הוראה
שלום מנאל,
למיטב ידיעתי, המוסד לחינוך וטכנולוגיה מציע קורסים לתעודה במקצועות הספורט, וכן מערך פדגוגיה והשתלמויות לאנשי חינוך, בתחומים כגון למידה והוראה, דיגיטל, למידה חברתית רגשית, השתלבות והכלה, ספורט, וכדומה. כדי לברר האם הקורסים המוצעים במכללה זו הינם מוכרים על ידי משרד החינוך, עלייך לפנות ישירות אל משרד החינוך. כמו כן, את מוזמנת למלא את פרטייך בטופס יצירת הקשר אשר מצורף בתחתית תשובתי ונציגינו יצרו עמך קשר כדי לסייע לך בבחירת מסלול הלימודים.