למדתי תואר ראשון במנע"ס במכללת רופין. מה אני יכולה לעשות כדי לשדרג את התואר שלי?? (חשובה לי המשכורת, אני רוצה לפחות 10000 בחודש). אני יודעת על הסבה לראיית חשבון, אבל אני חושבת שזה מטורף ללמוד עוד שלוש שנים + שנתיים התמחות.. (בנוסף ל- 3 שנים שכבר למדתי..) האם יש עוד משהו חוץ מהאפשרות הזאת שתאפשר לי להרוויח טוב?
ש
שני יונגר
לימודים או עבודה?
שלום אוריה,
אחד המקצועות בהם השכר הוא מצוין הוא אקטואריה, או עבודה כסטטיסטיקאית. כמובן שאלו לימודים נוספים, אך מבחינת אפשרויות הכנסה בעתיד הם מאפשרים הכנסה גבוהה.
בנוסף, יש כל מיני תחומים בהם ניתן להרוויח טוב, אך השאלה היא, מתי? אם תשקיעי עוד 3 שנים בלימודים או תשקיעי 3 שנים בעבודה קשה יש סיכוי גבוה יותר שתגיעי לשכר גבוה באמצעות עבודה קשה דווקא ולא באמצעות לימודים נוספים. לניסיון יתרון גדול. אם תחליטי ללמוד במקביל ללימודים מתוך ידיעה כי הם ישפרו את שכרך, מה טוב.
לימודי אקטואריה
פניתי אליכם בעבר ואמרת לי שניתן ללמוד אקטואריה. רציתי לדעת, מזה? והאם זה תואר או תעודה? בנוסף האם אני יכולה ללמוד את זה אם יש לי תואר במנהל עסקים? ומה לגבי השכר בתחום?
בנוסף, האם היית ממליצה לי לעשות הסבה לראיית חשבון ( שזה 3 שנים + שנתיים התמחות) או ללמוד תעודה בהנהלת חשבונות ואולי גם תואר שני בכלכלה ...