שלום, אני בת 31. יש לי תואר ראשון בכלכלה וניהול מהאו"פ, רישיון בייעוץ השקעות וכרגע אני בלימודים לתואר שני במנהל עסקים באו"פ. כל חיי "התגלגלתי" בין עבודות שכללו בעיקר מזכירות ובשנים האחרונות אני עובדת בשוק ההון, שגם אליו התגלגלתי. אני לא מתחברת למה שאני עושה וכיום אני עובדת במקום שיש בו מס' בעיות ארגוניות שגורמות לעבודה להיות "תקועה" ואני בכלל לא ממצה את עצמי. אני חושבת שעבודות "יצירתיות" פחות מתאימות לי ואני מאוד ביצועיסטית. אני לא אוהבת מכירות ותפקידים שכרוכים בשירות/שימור לקוחות מאוד לא מתאימים לי. אני חושבת רבות על שינוי מאחר ויש לי עוד שנים רבות לעבוד, אין לי מושג מה בא לי לעשות ושכר ותנאים סוציאלים חשובים לי גם כן. איך לדעתך אני יכולה לשפר את מצבי ולמצוא את מקומי בשוק העבודה?
ה
הדר גולדשמידט
מכלכלה ושוק ההון לאן?
לירון שבוע טוב, נשמע מהצד שעשית דרך מאוד ברורה, גם אם את מהלכה עשית תוך התגלגלות. את יכולה למנף את הידע והניסיון מתחום הכלכלה ושוק ההון לכמה כיוונים שונים, כגון: פרויקטים טכנולוגיים לתחומך, עריכת תכנים ואדמ' וובית, נישת כספים..
לירון, נשמע לי שעבדת, ואודך, לא מעט כדי לסלול לעצמך את הדרך, ולמרות זאת את מתארת שאת במהלך השנים "מתגלגלת" בהגשמה התעסוקתית שלך.
ציינתי פה כמה נישות, על קצה המזלג, שיכולות להשתלב ולעזור לך בתנועה, אני ממליצה לך בחום להשקיע עוד טיפה בעצמך ולגשת ליעוץ תעסוקתי.
כ"כ הרבה כסף השקעת בתהליך שאינך שלמה איתו, שווה לעשות בדק בית: להפסיק "להתגלגל" ולצאת לדרך כשאת יודעת לאן את מכוונת.