אני חושב ללכת ללמוד לתואר ראשון (כבר יש לי מספר תעודות הקשורות במחשבים).
כל חיי אוהבתי בע"ח ואני רוצה לדעת אילו תארים יש בנושא זה. תארים שאפשר למצוא עבודה בהם - חוץ מוטרינריה (שצריך ללמוד רפואה קודם). ואייך התארים האלו קשורים לנושא (מה אני תחלס הולך לעשות אחרי סיום התואר).
תודה מקסים.
נ
ניקולה
לימודי אסיסטנט לוטרינר
יש לימודים גם להיות אסיסטנט לוטרינר, יש אפילו בית ספר כזה. אני לא יודעת מה משך הלימודים אבל אני מאמינה שחיפוש ברשת יביא תוצאות. חוצמזה מה עם להקים פנסיון כלבים ? סתם זרקתי..... בהצלחה
מ
מקסים
עוד רעיונות ?
תודה על ההצעה , אבל זה לא בדיוק מה שאני רוצה לעשות בחיים...
האם יש עוד רעיונות ?
תודה מראש
ה
הדר גולדשמידט
טכנולוגיה וחיות
מקסים שלום, להוציא את תחום הוטרינריה, אין לימודי תואר בתחום בעלי חיים. אפשר ללמוד ביולוגיה, אבל זה לא בכרח נותן את הפתח הרצוי. יש לימודי תעודה לעבודה עם חיות, טיפול וכו.. אתה יכול לנסות לשלב את הידע שלך במחשבים עם עולם החיות. נכון שזה משאיר אותך עם הטכנולוגיה אבל מאפשר לך לעבוד בסביבה שמעניינת אותך.
מחשבים אם בע"ח ?
מממ.... האם את מתקוונת להיות מנהל רשת (עבודתי כרגע) בגן חיות או סאפרי ? או משהו שונה מכך ?
אנא הרחיבי.... (אני לא מתכנת ולא רוצה ללמוד מדעי המחשב)
ה
הדר גולדשמידט
מחשבים ובעלי חיים
מקסים שלום, אפשרות אחת כפי שציינת לנהל רשת בסביבות עבודה שמעניינות אותך שכך תוכל להכיר את העשייה מקרוב ולהרחיב את העשייה שלך בהתאם. לדוגמה, כמתנדב עם כלובים, מאפשר לך להכיר את העבודה ולמנהלים להכיר בך כפונקצית עובד שיכולה להיות מגוונת ורחבה יותר. אפשרות נוספת, השתלבות בטכנולוגיות נדרשות בתחום. כל תעשיית הוטרינריה, חברות שעוסקות בניסויים, מזון וכו.. עובדות היום בסביבה ממוחשבת ברמות שונות.
האפשרות של השתלבות בעבודה שאתה מכיר, לצורך העניין ניהול סיסטם, לסביבה מעניינת ומאתגרת טכנולוגית בעולם בעלי החיים, יכולה לאפשר לך להנות מכל העולמות.
כשכל סביבה מציעה התפתחות שונה, מומלץ לעשות שיעורי בית: איך אתה עם טכנולוגיה, האם היית רוצה לעבוד מאחורי הקלעים בתחום בעלי חיים או עם בע"ח? האם השילוב מעניין אותך? באיזו רמת חלוקה? ככל שתגדיר לעצמך, כך יהיה לך קל יותר לנתב למקום הבא.
אתה מוזמן לפנות אלי ליעוץ והתנעה נקודתית. בהצלחה :)