בת 23 אחרי צבא של שנתיים וטיול של שנתיים בארהב וקנדה חזרתי בשביל מקצוע לחיים אבל אני ממש לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני רוצה תעודה של מקצוע כמו מחשבים וכאלה אבל אני יודעת שלשבת זה די קשה בשבילי.. לעומת זאת אני אוהבת להתעסק עם הידיים שלי ויוצא לי דברים טובים מאוד.. הפחד שלי שאני לא יצליח לעבוד עם אנשים כל היום והעסק לא ילך... אני חושבת שיש לי גישה נהדרת לאנשים אבל יש בעיה אחרת.. אם אני לא אוהבת משהוא אני פשוט מראה את זה.. אני חושבת שככה קשה מאוד לעבוד עם אנשים בכדיי לא "לשרוף" את עצמך בתעשייה. הייתי מאוד רוצה משהו כמו רפקסולוגיה קוסמטיקאית מסג'ים... מקווה שתוכלי לעזור... קרן.
ה
הדר גולדשמידט
עבודות עם הידיים
קרן שלום, "עבודות עם הידיים" מתחלקות לעבודות יצירתיות, טכניות, טיפול (חלוקה זו מותאמת לנשאלת ולכן לנשים, עם הגברים הסליחה..)
בתחום העבודות הטכניות יש לך מבחר עבודות: כל עבודות הטכנאות: שיניים, אלק', מחשבים, סלולרי ועוד..
בתחום היצירתי: גרפיקה, הנדסאית על כל הסוגם השונים, שרטטת, תחום האומנות ויישומיו השונים.
בתחום הטיפולי: ריפוי בעיסוק, פיזיותרפיה,רפלקסולוגיה, קוסמטיקה, טיפול במגע - רפואה אלטרנטיבית.
קרן, ציינתי פה בחלוקה ממש גסה, אפשרויות רבות ומגוונות, אם לא "נתפסת" לאחד מהתחומים, אני ממליצה לך לגשת לייעוץ תעסוקתי ולהתאים לך את הבחירה הטובה ביותר. את מוזמנת להיעזר בי.