הי, בת 34 נשואה+2, תואר ראשון במדעי המחשב ושני במנהל עסקים. מעוניינת לשנות כיוון ולעבוד עם אנשים, אקשן ואפשרויות קידום בכירות. חשבתי על תחום המלונאות כמו להתחיל כמנהלת קבלה ולהתקדם לניהול מלון. או לעבוד כקניינית בגדים ולהתקדם בתחום הביגוד. השאלה מה אני צריכה לעשות כדי להיכנס לתחום המלונאות או הביגוד?
ה
הדר גולדשמידט
הסבה מקצועית
מיקה שלום, מהאפשרויות שאת מעלה יש לך לא מעט בחירות לעשות מתחום קידום מכירות, לוגיסטיקה, ושירות לא רק משני התחומים שציינת. אני ממליצה לך בחום התייעץ עם איש מקצוע באופן חד פעמי ולשנות לכיוון ברור מתוך בחירה.
ולשאלת.. הדרך ארוכה לניהול מלון, אך אם יש לך סבלנות תוכלי בהחלט לטפס בשרשרת הניהול באיטיות רבה. אין צורך להתחיל מהדלפק, שדורש ממך עבודת משמרות, כולל סופ"ש וחגים.
לגבי תחום הקניינות, הוא קצת יותר קשה לפריצה, למשרות המפורסמות דורשים ניסיון בקניינות בארץ ובחו"ל וניסיון עבודה רחב עם ספקים ותחום הסיטונאות. קשרים בד"כ מסייעים בצעד הראשון פה, נסי לבדוק אם תוכלי לחדור לחברה קטנה, אח"כ כבר יהיה קל יותר.
שוב, הדוגמאות שהעלית נשמעות לי על פניו קצה הקרחון מתוך מגוון אפשרויות שעומדות בפנייך, תהליך של הסבה דורש לא מעט משאבים, כיוון שזהו מהלך שאת לא עושה בנקל, ליווי ממוקד יוכל לסייע לך משמעותית.
המון בהצלחה באשר תלכי. הדר גולדשמידט - ייעוץ והכוון תעסוקתי 052-6969745