אני מאד אוהבת חיות מחמד בעיקר ואוהבת יחד עם זאת לסייע ולעזור לאנשים [ אמא שלי עו"ס ולמדתי זאת ממנה ] הייתי בחו"ל כמה שנים ואין לי תואר אקדמאי כלשהוא חברה שלי הציעה לי ללכת ללמוד קורס מתקדם בסיעוד וטרינרי שזה בעצם גם סיוע לבני אדם וגם קרבה לחיות מחמד. להתקבל לקורס שכזה לא צריך תואר אלא רק בגרות וידיעת אנגלית ברמה סבירה. היות ואני עונה על ההגדרות הללו חשבתי לגשת ולהירשם.
הקורס הזה מתקיים בבית דגן או בפקולטה רחובות.
אשמח להערות והארות
תודה דליה צור
ה
הדר גולדשמידט
סיעוד וטרינרי
דליה שלום, נשמע שסיעוד וטרינטרי עונה לך על הצרכים והחוזקות. העלית פה את כל מה שיש לומר בתחום, כך שאין הרבה להוסיף עליו. אציג מספר שאלות שיסייעו לך להבין אם את אכן מתחברת לנישה: 1. האם אין לך בעיה עם דם, ניתוחים? 2. האם אין לך בעיה להיות מספר 2 תמיד?? זו עמדת סיוע לא טיפול, כך שהמגבלה בעזרה תמיד נמצאית. 3. האם לקחת בחשבון את נושא האדמיניסטרציה, מכירות שיתכן וישולב בעשייה זו? אחרי כל זה, אוכל לומר שנישה זו יחסית חדשה בארץ, אך אני צופה שמהר מאוד תכנס לשורות התעסוקה ועד מהרה תורגש כאילו היתה כאן שנים.. כך שזהו יחסית מועד נכון להכנס לתחום.
תוכלי לקרא על דיאלוגים נוספים שהיו לנו כאן בפורום בתחום, ישנה תיבת חיפוש בראש הפורום מצד שמאל . מקווה שסייעתי בהצלחה ושנה טובה,