שלום אני הנדסאי אלקטרוניקה מעוניין להתמקצע במקצועות התוכנה או במערכות תוכנה אני כרגע בכיוון של ללכת ללמוד תואר בניהול תעשייתי בהתמחות של מערכות מידע במכללת ספיר כיוון שיש לי נקודות זכות והטבות בתור הנדסאי , היום נוכחתי לדעת שהטכניון מציע לימודי המשך להנדסאים של קורסי תעודה שנוניתם לך ידע במקצועות המחשבים וכמו כן מערכות מידע עכשיו ההתלבטות שלי היא ללכת לכיוון של תואר במכללת ספיר או ללכת על לימודי תעודה בטכניון אומנם זה לא תואר אבל זה טכניון ויש לו הוקרה עולמית אני אשמח לכקב עצות שיוכלו לעזור לי בבחירה.
ה
הדר גולדשמידט
מהנדסאי אלקט' לתחום התוכנה
יניב שלום, אנסה לשאול אותך שאלות שעשויות להקל עליך בבחירה: 1. האם אתה יודע במה תוכל לעסוק בכל אחת מההכשרות שציינת? 2. מבחינה גאוגרפית אין עליך השפעה? הוצאות? דיור? עבודה? 3. במה אתה עוסק כיום? 4. לאן היית רוצה להתפתח בעתיד בעזרת האפשרויות שהעלית? גם בתחום התוכנה יש נישות.. 5. אם תוכנה כפי שציינת, אז איפה זה פוגש אותך באפשרויות שהעלית? 6. האם עברת על תכני הלימודים בשני המקומות?
בגדול שני המוסדות טובים, כמובן שלטכניון יש יתרון בתחום הריאלי- הנדסה וטכנולוגיות, אך התואר מקזז פה, כך שכרגע נותר לך לבחור בהתאם לתמורה שתקרב אותך הכי הרבה למטרה.
אם הנקודות שהעליתי לא מקדמות אותך, אתה מוזמן להשיב על השאלות ולהיעזר בי בבחירה הסופית.