מאוד נהנתי מהלימודים אך אני מרגישה שזה לא התחום שלי. נקודות החוזק שלי הם בתחום הניהול, ארגון, ייעוץ,
ועכשיו אני מאוד מתלבטת לאיזה תואר שני להמשיך.
חשבתי אולי בריאות הציבור/מנהל מערכות בריאות/ ייעוץ ארגוני (תעודה לא?)
או בכלל להמשיך לתואר שני בחינוך גופני. (זה מעניין).
אשמח לשמוע מה דעתך.
תודה, הדס.
ה
הדר גולדשמידט
ניהול, תפעול, ארגון, בריאות
הדס שלום, אם הספורט לא כ"כ מעניין אותך אז מדוע את שוקלת להמשיך ללימודי תואר שני? אלא אם לא מעניין אותך לעסוק בהוראה בחינוך גופני אך תחום הספורט כן.. במקרה כזה תוכלי להתפתח לתפקידי תפעול, הדרכה ואדמיניסטרציה שתגדל לניהול בתחום עם תואר כזה.
במילים אחרות כל התחומים שציינת יכולים בהחלט להתאים, מה מעניין אותך? תפרידי מיומנויות ויכולות לעניין. המטרה לשלב בינהם..
במה את עוסקת היום? כיוון שלימודים בפני עצמם לא מקדמים! תתחילי כבר עכשיו, אם מעניין אותך הצד התפעולי, ארגוני וניהול, חפשי ארגונים, מכונים וחברות שעוסקות בתחומים שמעניינים אותך ותתחילי מלמטה, הגיבוי של הלימודים יאפשרו לך להגיע גבוה.
היוצא דופן מהרשימה הוא נושא הבריאות, אם את חותרת לניהול מרפאות וכו.. הרי שנכון להשתלב בקליניקות ציבוריות, פרטיות או בתי חולים ולאפשר את הצמיחה משם.
תואר שני אחרי חינוך גופני
שלום ותודה על התגובה המהירה.
אכן כוונתי הייתה שתחום ההוראה פחות מעניין.
הלימודים עצמם בחינוך גופני מעניינים אותי והתכוונתי לשאול האם התואר הזה (השני) יתרום לי בכיונים ניהוליים או שעדיף ללמוד משהו ניהולי בתואר השני?
ה
הדר גולדשמידט
התפתחות בתחום הספורט ובכלל
הדס ערב טוב, זה תלוי לאן את מכוונת, תחום הספורט רחב בארץ ובעולם. עם תואר ראשון ושני בהחלט תוכלי להתפתח בו, השאלה לאן תקחי את זה.
כמו שכתבתי, תארים והשכלה בפני עצמה לא מקדמת, רק פותחת דלת וגם בפרופורציה, תואר שני לפעמים מרתיע מנהלים זוטרים ללא השכלה גבוהה.
אם את מעוניינת להתפתח בתחומים שונים ולא בספורט אז כן, לימודי ניהול כלליים מומלצים יותר, אך למה לזוז מתחום שמעניין אותך ולהזיז הצידה את היתרון שכבר רכשת??