שלום לפני חודשיים בערך הייתי בפגישת יעוץ לגבי משפטים ונאמר לי ששם שאני רק צריכה לחכות לראיון.כששאלתי אם מדובר בועדת חריגים [הפסיכומטרי שלי גבולי] נאמר לי שמעכשיו כולם עוברים ראיונות במשפטים.עברו חודשיים ועדין לא זימנו אותי לראיון וכל פעם שאני מתקשרת לברר מה עם זה נאמר לי 'אנחנו כל הזמן מזמנים'. אנחנונכנסים לחודש יולי, בכל שאר המוסדות יש תשובות ורק כאן מורחים את הזמן. מתי הראיונות?האם משקרים לי? תודה.
ה
המסלול האקדמי
ראיונות קבלה למשפטים
שלום, החל משנת הלימודים הנוכחית, כל מועמד ללימודי משפטים, חייב לעבור ראיון אישי כחלק מתנאי הקבלה ללא שום קשר לנתוניו. אני ממליץ ליצור קשר עם היועצת איתה נפגשת בעבר על מנת לקבל תשובות יותר קונקרטיות לגבי קבלתך ללימודים. מספר הטלפון של ייעוץ משפטים הוא: 03-9634103.
א
אני
לא עונים שם..
אנחנו כבר ביולי ועדין לא היה ראיון..זה לא קצת מאוחר? יש אנשים שצריכים לשכור דירה, לקנות אוטו ולהתארגן על עצמם זה לא עניין של יום-יומיים. אם כולם עוברים ראיונות לא מתבצעים עשרות ראיונות ביום?
ה
המסלול האקדמי
תשובה
היי שוב , אני מבין את הסיטואציה בה את נמצאת, תצרי איתנו קשר בטלפון 03-9634223, אנחנו נמצאים בזמינות מלאה החל מ-09:00 ועד 20:00, ונשתדל מאד לעזור לך עד כמה שאפשר לזרז את העניין.