שלום לכולם אני בשנה הבאה מעוניינת להתחיל ללמוד והבעיה היא שאני מאוד מבולבלת בסוף של הסוף מצאתי מה אני רוצה ללמוד אבל יש בעיה עם זה
השאלה שלי היא: אם אני מתחילה ללמוד ניהול בהתמחות של מימון ובנקאות איך אני יכולה להיות בטוחה שאני אלמד שם דברים על שוק ההון?????? האם מימון ושוק ההון זה אותו דבר בכלל?. אני מאוד מבולבת וכל אחד אומר לי משהו אחר.
מה שאני רוצה ללמוד זה-בנקאות מימון ושוק ההון-האם זה אפשרי לשלב את 3 מקצועות האלו ביחד?
ה
המסלול האקדמי
תשובה לסברינה
סברינה שלום, לפי תחומי עינייניך העיקריים, אני חושב שהתואר המתאים לך ביותר הוא כלכלה וניהול. בתוך המסלול של כלכלה וניהול אצלנו ישנם קורסים בכל התחומים שהעלית בשאלתך. יש לך שאלות מצוינות, שהן בדיוק הסיבה שאנחנו עורכים פגישות ייעוץ אצלנו במכללה ללא כל התחייבות מבחינתך. אני חושב שפגישה כזו תעשה לך המון סדר בראש . לקביעת פגישה כזו את מוזמנת ליצור איתנו קשר בטלפון: 03-9634223.
ס
סברינה איזראילוב
היי יש לי עוד שאלה.
שלום קודם כל רציתי להגיד תודה על התשובה שנתתם לי. והנה השאלה החדשה: אני רוצה ללמוד מנהל עסקים התמחות מימון ובנקאות-אני גרה בתל אביב אני מחפשת מכללה שאין שם תנאים להתקבל !!!!!! בתל אביב או לפחות שתהיי מאוד קרובה לתל אביב האם אתם יכולים להמליץ לי על מכללה כזו? חשוב לי מאוד שתהיי שם התמחות של מימון ובנקאות.
תודה רבה.
ה
המסלול האקדמי
תשובה לסברינה
סברינה היי, מכיוון שמדובר בפורום של המסלול האקדמי המכללה למנהל, לצערי איני יודע מה הם תנאי הקבלה או מסלולי הלימוד במוסדות אקדמיים שונים.