למדתי במסלול האקדמי של המכללה למינהל לתואר ראשון במינהלעסקים לפני המון שנים( כ-16 שנה). למדתי כ-3 שנים וכמעט סיימתי את התואר.(אני לא זוכרת כמה קורסים נותרו לי. בערך 12 קורסים). הסיבה שהפסקתי ללמוד היתה כי במהלך אותה שנה נפטר דודי בנסיבות טרגיות עניין אשר השפיע מאוד על משפחתי והצריך ממני עזיבה של הלימודים. בנוסף, הוריי נקלעו באותה תקופה לקשיים כלכליים ולא יכולתי לממן את המשך לימודיי. כאשר פניתי לפני מס' שנים בבירור לגבי חידוש לימודים קיבלתי מכתב המודיע לי כי לא אוכל להשלים את לימודיי. אני מודעת לנוהל חידוש לימודים אך מאוד קשה לי עם העובדה שלא סיימתי את התואר אשר השקעתי בו את מיטב כספי. היתי מאוד רוצה לסיים תואר זה. שאלתי היא מה ניתן לעשות ?? האם ישנו איזה גורם אליו ניתן לפנות בשל הנסיבות שציינתי לעיל ?
בברכה, לימור
ה
המסלול האקדמי
תשובה ללימור
לימור שלום. ראשית אני מתנצל על העיקוב בתגובתי לשאלתך. העיקוב נבע בעיקר מהסיבה שעשיתי בירור מקיף לגבי כל נושא סיום הלימודים שלך. לצערי, חל חוק התיישנות, לימודים אקדמיים מאבדים את תוקפם לאחר 8 שנים, בכל מוסד אקדמי בארץ, בכל נושא לימודים. בעיקר בגלל העובדה שנושאי התואר כל הזמן דינמיים ומשתנים, קורסים משתנים וכל התאורייה משתנה. לצערי הרב, אין באפשרותינו לסייע לך מהסיבות שמניתי. לכל בירור שהוא את תמיד יכולה ליצור קשר עם המרכז לשירות הסטודנט אצלנו במכללה.