חישוב הבגרות והפסיכומטרי שלי הוא 84.2 וצריך 85. מה הסיכויי להתקבל?
ה
המסלול האקדמי
תשובה לשירן
שלום שירן, צר לי על העיקוב , תנאי הקבלה ללימודי כלכלה הינה ממוצע בגרות 90 ואנגלית ברמת 4 יח' בציון 60 ולכן לצערי הסיכויים לקבלה . במידה וזה התחום אשר היית רוצה ללמוד אני מאוד ממליצה ללכת לשפר את הנתונים . במידה וטרם הייתה בפגישת ייעוץ את בהחלט מוזמנת , שם יינתן לך מידע כיצד תוכלי להגיע לתנאי הקבלה הנדרשים . ניתן ליצור איתנו קשר בטלפון 03-9634223 בהצלחה!
ש
שירן
הייתי בפגישה...
הייתי בפגישת ייעוץ ואמרו לי שקבלה היא לפי שילוב של תעודת בגרות + פסיכומטרי, הציון אמור להיות מעל 85.
ממה שנאמר כאן הם שונים לחלוטין, אז מה נכון?
ה
המסלול אקדמי
תשובה לשירן
שלום שירן , אינני יודעת מתי היית בפגישה , תנאי הקבלה לאוקטובר הקרוב הינם בגרות בממוצע 90 בהצלחה !
ש
שירן
תנאי הקבלה השתנו!!
הייתי בפגישת ייעוץ בדצמבר ונתנו לי את הנתונים הנכונים לשנה שעברה, עם תחילת ההרשמה התקשר אלי ונאמר לי שהתנאים לא השתנו!!! בנוסף באותר מצויין ציון מעל 85. אם הנתונים הם מעל 90 אז אתם מטעים! לפחות תשנו אותם באתר ובפגישות ייעוץ.
ה
המסלול האקדמי
תשובה לשירן
שירן שלום, אני מבין שאת קצת מבולבלת אז אשמח לעשות לך סדר בדברים, שנה שעברה, תנאי הרישום ללימודי כלכלה וניהול היו אכן ממוצע בגרות משוקלל 85 עם דגש על 4 יח"ל אנגלית בציון עובר. תנאי רישום אלה היו נכונים לגבי סמסטר אוקטובר 2009. כיום תנאי הרישום ללימודי כלכלה וניהול הם ממוצע בגרויות משוקלל 90, עם דגש על 4 יח"ל אנגלית בציון עובר. חשוב לציין, כי תנאי רישום אינם מהווים קבלה אוטומטית ללימודים אלא מאפשרים לך להרשם אך לא מבטיחים לך קבלה. במידה ויש לך עוד שאלות ו/או תרצי להגיע לפגישה נוספת במכללה, נשמח לעזור בטלפון: 03-9634223.
ש
שירן
שום דבר שאני אכתוב לא יעזור
המינימום הוא לשנות את תנאי הקבלה באתר. ובפגישת יעוץ גם נאמר 85 (לשנה הקרובה!) - אז לשנות גם שם.