שלום אני חיילת משוחררת. ממוצע הבגרות שלי הוא 90 ומעלה. בגרות במתמטיקה 4 יחידות ממוצע 89 הלכתי להרשם לפסיכומטרי באחד מבתי הספר המובילים יועצת של החברה עשתה לי אבחון קצר במתמטיקה ואמרה לי שלדעת לא כדאי שאעשה פסיכומטרי כי יהיה לי מאוד קשה...שלא אגיע לציון סביר.
אף פעם לא עשיתי אבחון אבל אני יודעת שיש לי קשיים בחשבון (קלקולציה וכנראה גם לאמא שלי) ואולי אף לקויות אחרות. למרות שאף פעם אך מורה לא אמר לי כלום. למדתי קשה והגעתי לבגרות טובה בכל מקרה אני ממש ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות אני רוצה ללמוד משפטים או מנהל עסקים ואיך אתקבל לאוניברסיטה או למכללה ללא פסיכומטרי? אני יודעת שיש לי יכולות גבוהות. האם יש הקלות? אף פעם לא עשיתי אבחון למי אני צריכה לפנות?
ממש מיואשת אנא תנו לי כיוון איפה אמצא את כל המידע הרלוונטי תודה גילי
ה
המסלול האקדמי
תשובה לגילי
שלום גילי , אני מאוד שמחה על פנייתך . במידה והינך חושדת בלקות למידה כזו או אחרת , בהחלט מאוד חשוב לבדוק הנ"ל את מוזמנת לפנות לדיקאנט הסטודנטים אצלנו במסלול ואני בטוחה כי ישמחו להפנותך למקומות הנכונים בנושא מס הטלפון שלהם - 039635759 מעבר לכך חשוב לי לעדכנך כי במסלול קיימת תוכנית קטנה ייחודית למתעניינים אשר אינם עומדים בנתונים מסיבות שונות אך בעלי פוטנציאל גבוה להצלחה בלימודים אני מזמינה אותך ליצור איתנו קשר בטלפון 03-9634223 נשמח לענות על שאלותייך . בהצלחה!