אני מעוניינת ללמוד משפטים בהתמחות דיני משפחה. באיזה שלב בוחרים התמחות בלימודי משפטים במכללה? מהם תנאי הקבלה? האם הם משתנים בהתאם להתמחות?
רק בזמן האחרון החלטתי מה ארצה ללמוד והתחלתי לברר. וטוב שיש את הפורום ושיש את מי לשאול.
האם יש מכינה במכללה?
ה
המסלול האקדמי
תשובה לאיריס
שלום איריס, בחירת מוסד לימודים הוא בהחלט תהליך חשוב ולכן אני מברכת ומאחלת לך הצלחה רבה . במסלול האקדמי בוחרים התמחות בשנה השנייה ללימודים ותנאי הקבלה אינם משתנים בין ההתמחויות . על מנת להתקבל ללימודי מספטים יש צורך בבגרות ופסיכומטרי לצערי אין לנו תוכנית מכינה אך אני מזמינה אותך ליצור איתנו קשר בטל : 03-9634223 נשמח לתת לך את כל המידע הדרוש לך
א
איריס
תודה על המענה
הייתי מתקשרת אבל אני מעדיפה כאן מאחר ואני בעבודה עד מאוחר ולא רוצה שישמעו.
יש לי 600 בפסיכומטרי וממוצע 85 אני חושבת שהנתונים שלי מספיקים לא?
מהם תנאי הקבלה ללימודי משפטים? מהם בדיוק לימודי המשפחה לתואר שני אולי אוכל ללמוד את הלימודי משפחה לתואר שני.
ה
המכללה למינהל
המסלול האקדמי
שלום איריס, ציון הפסיכומטרי שלך הוא בהחלט ציון גבוה , על מנת להתקבל ללימודי משפטים יש צורך בפסיכומטרי 600 ( ציון 111בחלק האנגלית ) ובבגרות בממוצע 90. האם את חושבת לשפר ? לימודי משפחה הינו תואר שני ייחודי מסוגו אשר שם דגש על רב גוניות המשפחה, הדינמיות המאפיינת אותה ועל התהליכים החלים בה הן ברמת הפרט והן ברמת הכלל . אני מבינה שאת עושה בדיקות ראשוניות ,שני התחומים שהצגת הינם תחומים שונים ולכן אני מאוד מציעה לך להגיע אלינו לפגישת ייעוץ בה תוכלי לקבל מידע רחב יותר על תחומי הלימוד השונים , וזאת כדי שתוכלי לקבל החלטה נכונה ללימודים אקדמיים . בהצלחה