היי אני לא יודעת אם הפורום הזה פעיל אבל אנסה את מזלי התחלתי ללמוד חינוך מיוחד בבית ברל עם תעודת הוראה בחינוך מיוחד ותעודת הוראה נוספת בלשון השאלה שלי מכיוון שמאוד קשה לי בלשון האם כאשר אצא רק אם תעודת הוראה בחינוך מיוחד ותואר בחינוך מיוחד האם זה יאפשר לי במידה וארצה ללמד גם ילדים מהחינוך הרגיל? או שאך ורק חינוך מיוחד והשאלה מה עדיף?? לצאת עם 2 תעודות הוראה או שרק אחת מספיקה ותסדר לי עבודה? תודה
נ
נועה סטרוז
עבודה בחינוך מיוחד ובחינוך רגיל במקביל
שלום בר,
עבודה בחינוך מיוחד ובחינוך רגיל אינה אפשרית כל עוד את לא עושה הסבת אקדמאים. מורים/בוגרי לימודי חינוך והוראה של חינוך מיוחד או חינוך רגיל המעוניינים ללמד ולעבוד במסלול העבודה השני צריכים לעבור מסלול של בין שנה לשנתיים - הסבת אקדמאים לחינוך או הסבת אקדמאים לחינוך מיוחד. היות ומדובר בשני מסלולים שנוגעים בחינוך אך שונים מאוד בהכשרה שלהם לא קיימים כמעט מוסדות לימוד מוכרים בארץ שיעסיקו אותך לחינוך רגיל עם תעודת הוראה בחינוך מיוחד וליהפך. אם את אכן מעוניינת לעבוד בבבתי ספר ומוסדות משני הסוגים את תהיי חייבת לעשות הסבה כיוון שתעודה אחת לא תספיק לך.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה לטופס יצירת קושר מקוון - במידה ויש לך שאלות נוספות או שאת זקוקה למידע נוסף תוכלי להשאיר את פרטייך ליועצי הלימודי שלנו והם יחזרו אלייך.