שלום, אני בת 30 ללא פסיכומטרי, עם בגרות מלאה בממוצע 90. רציתי לדעת האם ניתן להתקבל לאחת המכללות? (למדתי רכיבה טיפולית בוינגייט אם זה עוזר..)
מ
מיטל ווארפול
תואר ראשון בחינוך תנאי קבלה
שלום עדי, קיימות תוכניות לימודים שונות. תנאי הקבלה מקלים מגיל 30 ואילך....... אנא פרטי האם רק תואר ראשון בחינוך מעניין אותך או גם תחומים נוספים? והיכן את מתגוררת בארץ.
בברכה, מיטל
ע
עדי
תשובה לגבי לימודי תואר ראשון
שלום מיטל, תודה על תגובתך. אני גרה באיזור השרון אך אני ניידת ואם אמצא מקום טוב אין לי בעיה לנסוע. גם פסיכולוגיה או אחד מתחומי מדעי החברה יכול לבוא בחשבון אע"פ שזה יהיה סוג של התפשרות בעייני. אני אשמח אם יהיו לך המלצות נוספות לגבי תחומי לימוד, אבל חינוך הוא הדבר העיקרי מבחינתי כרגע. (אגב, ביררתי בפתוחה לגבי לימודי פסיכולוגיה וחינוך כתואר דו חוגי אך אינני בטוחה ששיטת הלימוד שם תתאים לי) תודה.
מ
מיטל ווארפול
תואר ראשון בחינוך
שלום עדי, אני ממליצה לך לבדוק במכללת בית ברל, מכללת לוינסקי או אם תרצי להתרחק קצת מכללת אחווה. שלושת המוסדות מציעים תנאי קבלה שונים לתוכניות לתואר ראשון בחינוך רגיל או לגיל הרך לגילאי 30 ומעלה...... תנאי הקבלה לתואר בחינוך מקלים יותר מפסיכולוגיה...... בברכה מיטל
מ
מיטל ווארפול
לימודי תואר ראשון
שלום, האם את מתעניינת בהוראה, כלומר האם בתום התואר תרצי להיות מורה/גננת? או שמעניינן אותך יותר תחום הטיפול והדרכה(מדעי ההתנהגות/פסיכולוגיה). איזה קבוצת גיל מעניינת אותך גיל הרך/יסודי/על יסודי?