שלום, למדתי חינוך בחוג הבלתי פורמאלי עם התמחות בתאטרון אני בעל רישיון הוראה ותעודת הוראה. ברצוני להוסיף עוד התמחות בתחום לשון/אנגלית/מתמטיקה. רציתי לדעת איפה אפשר ללמוד ומה המסלול שצריך לעשות בכדי להוסיף עוד התמחות.
מ
מיכל
לגבי שאלתך
מאיר שלום, כעיקרון כמעט בכל מוסד להוראה אתה יכול לבצע מסלול של הרחבת הסמכה לאחד המקצועות כמובן יש לקחת בחשבון רקע קודם שלך ולכמה לימודי ליבה תהיה זקוק בעת בחירת אחת המקצועות שציינת בפנייתך.הכי טוב ליצור קשר עם מוסד להוראה כלומר מכללות להוראה ולקהל תמונה מעמיקה לגבי מסלול ומה זה ידרוש ממך, שעות לימודי ליבה וכו', בניית מערכת לימודים, סמן וכו', בהצלחה מקווה שעזרתי
נ
נועה סטרוז
הרחבת הסמכה בהוראה
שלום מאיר,
תכנית הרחבת ההסמכה שמיכל המליצה לך עליה מתאימה ופונה למורים בעלי תואר אקדמי ותעודת הוראה בלבד. היות ולא ציינת אם התכנית שעברת נחשבת לתואר או לא קשה לי לומר האם תתאים לתכנית הרחבת ההסמכה.
במידה ואין בידך תואר אקדמי יהיה לך מאוד קשה למצוא מוסד לימודים אקדמי המציע הרחבת הסמכה או כל תכנית אחרת היות ובמסגרות החינוך של היום עם אופק חדש ועוז לתמורה קשה להתקדם במערכת בלי תארים והכשרות מקצועיות.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מיעד נוסף על מסלול הרחבת ההסמכה אך אם באמת אין בידך תואר אני ממליצה לך לפנות ליועצי הלימודים שלנו באמצעות הטופס ליצירת קשר שצמוד להודעה שלי והם יוכלו לסייע לך.