אני רוצה להיות מורה לריתמיקה בגן ילדים איפה לומדים את זה ? איך זה נקרא ? האם יש לימודי תעודה לריתמיקאית? איך זה עובד.? האם חייבים ללמוד לתואר ?
מ
מיטל ווארפול
לימודי תואר ראשון בחינוך והתמחות בריתמיקה
שלום, מסלול ללימודי ריתמיקה נלמד במכללת לוינסקי לדוגמא בבית ספר למוסיקה כהתמחות בתעודת הוראה או בהסבת אקדמיים. האם יש בידיך תעודת הוראה? אם כן אולי יהיה אפשר לקצר את הליך הלימודים.... בת כמה את? האם יש בידייך בגרות/תואר ראשון/? בברכה, מיטל
ו
ורד ישי
אין לי תעודת הוראה
חסר לי בגרות רק במקצוע אחד אך בכל אופן אם אשלים אותה אין לי ממוצע גבוה
האם ניתן ללמוד זאת רק לתואר? או גם לתעודה מקצועית (מכיון שמדובר בגיל הרך..?) האם ניתן ללמוד רק במכללת לוינסקי ? האם צריך ידע במוסיקה ? מה הדרישות ? והיכן עוד אוכל ללמוד ? אם יש אפשרות בלי תואר...? (התחלתי לימודים באוניברסיטה הפתוחה לתואר במדעי החברה - אם זה משנה...) בבקשה תפרטי לי כל מה שיודע לך
תודה רבה
מ
מיטל ווארפול
תואר ראשון בחינוך והתמחות בריתמיקה
שלום,
מסלול ללימודי ריתמיקה מועבר או כהסבה לתואר ראשון או אם כבר יש לך תואר ראשון תוכלי להשלים תעודת הוראה ולהתמחות בריתמיקה. גם באקדמיה למוסיקה ומחול ירושלים יש מסלול להסבת אקדמיים להוראה. היכן את מתגוררת? בברכה, מיטל
ו
ורד ישי
מה התנאי קבלה
האם יש צורך בידע מוסיקלי בנוסף ? אני מתגוררת בירושלים אך האם ידוע לך יותר פרטים על הסבת תואר ....מכיוון שאני רק בתחילת הלימודים יש לי בערך 30 נק' זכות ...מה התנאים בלוינסקי ובאקדמיה למחול ? והאם צריך לדעת לנגן על כלי נגינה כלשהו ? כי ראיתי בתנאי קבלה : מבחן במוסיקה " אני קצת מבולבלת ..... אודה לך אם תוכלי לפרט לי בבקשה יותר על התנאי קבלה