לימודי הלשון העברית עבור בעלת תואר שני בחינוך מוזיקלי
לימודי הלשון העברית עבור בעלת תואר שני בחינוך מוזיקלי
יהודית
3 תגובות
אני מורה בבית ספר בעלת תואר שני בחינוך מוזיקלי, מעוניינת להרחיב את ידיעותיי בתחום הלשון העברית. מעוניינת לברר על קורסים שיתאימו לי.
נ
נועה סטרוז
הרחבת הסמכה בהוראה ובחינוך
שלום יהודית,
מעט קשה להבין מההודעה שלך האם את מעוניינת בהסבה לתחום הלשון העברית או שאולי את מחפשת רק קורס העשרה לשעות הפנאי. אם את מעוניינת לעסוק בתחום תוכלי לבחור בהרחבת הסמכה בהוראה - מדובר במסלול ייחודי למורים ועובדי חינוך המעוניינים להרחיב את ידיעותיהם ובמקביל לאפשר לעצמם לעבוד במסגרות חינוכיות נוספות (כך למשל מורה לתנך יוכל ללמוד גם לשון וספרות). הלימודים מתקיימים במספר מוסדות לימוד ברחבי הארץ, ביניהם: מכללת סכנין, מכללת שאנן, דוד ילין, מכללת אורנים ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע נוסף על המסלול. במידה ואת מחפשת לימודי העשרה אשמח אם תצייני זאת כך שאוכל לסייע לך למצוא מסלול ומוסד לימודים מתאימים.
לימודי הלשון
אני מורה למוזיקה וכעת מחנכת כיתות ג-ד כיוון שאני מלמדת את מקצוע העברית, הייתי רוצה להרחיב את הידע הלשוני/ספרותי , אני לא מחפשת קורס לשעות הפנאי. אם ישנה השתלמות עם גמול לאופק חדש זה יכול להתאים , אבל גם תכניות ארוכות יותר יכולות להתאים לי.
נ
נועה סטרוז
לימודים לגמו"ש
שלום יהודית,
היות ואת מחפשת לימודים לגמול השתלמות מדובר במשהו אחר לגמרי - יש מוסדות לימוד ספציפיים שמציעים לימודים לגמול השתלמות וגם אז לא כולם בהכרח יתאימו עבורך. אני ממליצה לך לפנות ליועצים שלנו באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה - הם יוכלו לעזור לך למצוא מוסד לימודים שקרוב לבית ומציע לימודי גמול השתלמות מתאימים בתחום הלשון העברית.