שלום, רשמת לי שניתן הרבה כיווני התפתחות מקצועית בתחום החינוך. נא פרטי לי מה הם?
נ
נועה סטרוז
לימודי המשך בחינוך
שלום נופר,
עולם לימודי ההמשך בחינוך, בניגוד לתחומים ומסלולים אחרים, נחשב רחב במיוחד - תוכלי לבחור בין תואר שני בחינוך (חינוך ואומנות/ חינוך משולב/ חינוך מוזיקלי/ חינוך סביבתי ועוד). בנוסף תוכלי לבחור ללכת לכיוון של ייעוץ חינוכי או ניהול מערכות חינוך. הכל בעצם תלוי במה מעניין אותך לעשות ולאיזה כיוון את מעוניינת להתפתח. אני אישית ממליצה לך לפנות לייעוץ מעמיק יותר אצל צוות היועצים שלנו - תוכלי לפנות אליהם באמצעות הטופס המקוון ליצירת קשר שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה.
מוזיקה
האם ניתן ללמוד ל"מטפלת במוזיקה " לגיל הרך-ללא תואר ראשון אלא רק עם תעודת מקצוע בחינוך עד גיל 3[מטעם משרד התמ"ת]
נ
נועה סטרוז
תרפיה במוזיקה - תנאי קבלה
שלום שרה,
למיטב ידיעתי רוב מוסדות הלימוד המציעים קורס טיפול במוזיקה דורשים מהמועמדים להציג תואר ראשון בחינוך או פסיכולוגיה. עם זאת יכול להיות שבגלל שהלימודים שלך מוכרים ע"י משרד התמ"ת יוכלו בכל זאת לקחת אותך בחשבון ולכן אני ממליצה לך לפנות למוסדות הלימוד השונים המציעים את הקורס: המכללה לחינוך דוד ילין, אוניברסיטת בר אילן, אוניברסיטת חיפה ומכללת לוינסקי ולברר האם יוכלו להציע לך בכל זאת את האפשרות להצטרף ללימודים.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע נוסף על המסלול עצמו, מוסדות הלימוד השונים ועוד.