שלום, אני נמצאת בצומת מסוימת כבר תקופה, בוגרת תואר ראשון במשאבי אנוש עובדת תקופה ארוכה בחברת סחר שוקלת מה לעשות הלאה, כיום בת 35, נושא ש"ח עמותות וכו' תמיד דיבר אלי, התנדבתי בתחום תעסוקה יש בזה ערך עליון מבחינתי, לא רודפת אחרי שכר אבל תנאי מחייה כן חשובים ברמה שמאפשרים לחיות, שוקלת לימודי תואר ראשון בחינוך עם התמחות בייעוץ חינוכי כדי לעבוד בעמותות וכו' או לחלופין אולי הסבה לעו"ס לשם אותה מטרה כאשר עניין של טיפול הרבה פחות מדבר אלי עקב עניין של קושי בלהכיל, הרבה יותר מתחברת לתכניות וכו', חשוב להבהיר שאינטראקציה ישירה מרובה כלומר עבודה מול אנשים מאוד מתישה אותי, אשמח לסיעור מוחות.
נ
נועה סטרוז
בחירת מסלול לימודים חדש
שלום ענבר,
2 המסלולים בהם את מתעניינת ואיתם גם תוכלי ביום מן הימים להגיע לעבודה בעמותות לא יאפשרו לך לדלג על החלק של ההוראה, הטיפול והליווי ולכן אני חושבת ששניהם לא מתאימים עבורך. בחירה במסלולים הספציפיים האלו לא תאפשר לך להתקדם בהמשך מבלי להציג לפחות מספר שנות ניסיון בתחום שלא מעניין אותך ואת לא מעוניינת לעסוק בו - עבודה עם ילדים ומול ילדים.
אני ממליצה לך לפנות ליועצי הלימודים שלנו באמצעות טופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה. כל שעלייך לעשות הוא להשאיר פרטים והם יצרו איתך קשר כדי ללוות אותך ולייעץ לך לגבי מסלול שכן יכול להתאים עבורך.