שלום רב, אשמח לשמוע פרטים על תואר שני בתוכנית הרב תחומית בייעוץ והתפתחות האדם באוניבסיטת חיפה. אני בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה וחינוך מיוחד ומעוניינת להמשיך ללמוד בתחום בדגש על התפתחות. מהן אפשרויות התעסוקה וכד'. אשמח גם לשמוע חוות דעת ממישהו הלומד בתוכנית או מכיר מישהו שלומד... תודה אור
מ
מיטל
M.A ייעוץ והתפתחות האדם
שלום אור, בחוג לייעוץ והתפתחות האדם באוניברסיטת חיפה קיימות מגמות לימוד שונות: ייעוץ חינוכי, ביבליותרפיה, חינוך בהתפתחות האדם+התמחות בהנחיית קבוצות וכו'.התכנית הרב-תחומית בחינוך והתפתחות בגיל הרך. איזו מגמה מעניינת אותך? עם איזו אוכלוסייה תרצי לעבוד בעתיד ובאיזו מסגרת? אשמח אם תוכלי לפרט קצת גם על הנסיון התעסוקתי שלך. בברכה, מיטל
א
אור
MA
הי מיטל תודה על המענה. אני מעוניינת בתוכנית הרב תחומית אולי בשילוב עם הנחיית קבוצות. סיימתי לפני שנה תואר ראשון ועסקתי בהדרכה, ובמהלך הלימודים גם התנסיתי בעבודה עם ילדים עם אוטיזם. כרגע אני לא עובדת (אחרי חופשת לידה שהארכתי) ולומדת קורס בליווי התפתחותי לתינוקות. אני לא בטוחה לגבי האוכלוסיה והמסגרת בעתיד אך אני מתעניינת בעיקר בגיל הרך. אני מעוניינת לקבל פרטים על התכנים, הרמה ואוכלוסיית היעד של התוכנית, אם את מכירה תוכניות נוספות דומות אשמח לשמוע םרטים גם עליהן. תודה אור
מ
מיטל
לימודי תואר שני אוניברסיטת חיפה
שלום אור, בחוג לייעוץ והתפתחות האדם קיימת תוכנית במגמת ייעוץ חינוכי עם התמחות בגיל הרך והנחיית קבוצות. במסגרת לימודים אלו את מקבלת הכשרה לעבוד עם אוכלוסייה מגיל 0-כיתה א' נוסף לכך, חשוב לציין כי התמחות כמו הנחיית קבוצות פותחת בפנייך דלת לעבוד מחוץ למסגרות פורמאליות כמו הנחיית קבוצות לאמהות, ליווי התפתחותי, חינוך ילדים וכו'. אנא מקדי שאלתך האם תרצי לעסוק בטיפול הוראה או הדרכה וייעוץ? במה התואר הראשון שלך? ובאיזו עבודה היית חפצה לעבוד בתום הלימודים?
בברכה, מיטל
א
אור
תואר שני
שלום מיטל תודה על המענה הבנתי שיש תוכנית רב תחומית בחינוך והתפתחות בגיל שאינה ייעוץ חינוכי ואפשר לשלב בה גם הנחיית קבוצות. התואר הראשון שלי הוא בפסיכולגיה וחינוך מיוחד והייתי רוצה לעסוק במסגרות לא של מערכת החינוך, בהדרכה ולא בהוראה אבל זה נתון לשינוי. אשמח לשמוע על התכנים והרמה המקצועית של התוכנית תודה אור
א
אור
תוכנית שוורץ בירושליים
אשמח גם לפרטים על התוכנית הנ"ל. תודה אור
מ
מיטל ווארפול
תואר שני-התפתחות האדם ותוכנית שוורץ
שלום אור, המגמה לחינוך והתפתחות האדם מציעה תואר שני בתוכנית רב תחומית לייעוץ והתפתחות האדם, תוכנית ייחודית המתמקדת בתהליכים התפתחותיים והקשרייהם החינוכיים בטווח החיים לדוגמא מאפייני משפחה וסביבה חינוכית. בתום התואר ניתן להשתלב במחקר באוניברסיטה או בתפקידי ייעוץ/הדרכה או ריכוז פרוייקטים חינוכיים/ קהילתיים בעיריות וברשויות המקומיות. תוכנית שוורץ לימודי תואר שני בגיל הרך : היא תכנית לימודים בין-תחומית, התכנית שואפת להקנות ידע וכלים לחשיבה, כישורי תכנון, הפעלה והערכה של תכניות לגיל הרך. כמו כן התכנית מקנה מיומנויות להדרכת אנשי מקצוע והורים לילדים. בתום הלימודים תוכלי לעסוק ביעוץ בין-תחומי בגיל הרך ,הדרכה, ניהול ופיקוח בתכניות חינוכיות ובתכניות התערבות לילדים ולמשפחותיהם או בעבודה פרטנית עם ילדים בסיכון התפתחותי במסגרות חינוכיות וכו'.....
אני ממליצה לך להגיע לייעוץ אישי בכל אחד מהמוסדות ולקבל פרטים מלאים על התוכנית, סגל אקדמי, פרקטיקה וכו'.....