ציון משולב של 507 מספיק ללימודי הוראה בסמינר הקיבוצים?
ציון משולב של 507 מספיק ללימודי הוראה בסמינר הקיבוצים?
מיכל
3 תגובות
אני מעוניינת במקצוע ההוראה אבל חוששת שלא אצליח להתקבל עם הנתונים. הציון המשולב של הבגרות והפסיכומטרי שלי הוא 507, יש לי סיכוי להתקבל לסמינר הקיבוצים? תודה
נ
נועה סטרוז
תנאי קבלה ללימודי חינוך בסמינר הקיבוצים
שלום מיכל,
כיום, סמינר הקיבוצים הינו אחד ממוסדות הלימוד המבוקשים ביותר ללימודי חינוך ברחבי הארץ ולכן תנאי הקבלה שלו מעט גבוהים יותר ממוסדות לימוד אחרים המציעים את המסלול. עם זאת למיטב ידיעתי כדי להתקבל ללימודי חינוך והוראה בסמינר הקיבוצים עלייך להציג ציון משולב של 500 ומעלה כך שאין סיבה שבה לא תוכלי להגיש מועמדות ללימודים.
במידה ואת מעוניינת לבחון מוסדות לימוד נוספים צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על תנאי הקבלה במוסדות הלימוד השונים ברחבי הארץ המציעים לימודי חינוך והוראה (כשבחלקם לא תידרשי לממוצע בגרות ו/או פסיכומטרי בכלל).
הוראת מתמטיקה ליסודי
האם אפשר להתקבל להוראת מתמטיקה ליסודי עם בגרות 3 יח"ל בציון 88?
נ
נועה סטרוז
תנאי קבלה ללימודי הוראת מתמטיקה ליסודי
שלום מיכל,
רוב מוסדות הלימוד המציעים את המסלול לא מציינים בדיוק כמה יחידות מתמטיקה צריך ובאיזה ציון אך כן יש דרישה של בגרות בממוצע של 85 ומעלה ופסיכומטרי בממוצע של 475 ומעלה עם דגש על הפרק הכמותי. כמובן שתנאי הקבלה משתנים בין מוסד לימודים אחד לשני ולכן יכול להיות שיהיה מוסד לימודים אחד שהתנאים שהצגתי יהיו תנאי הקבלה שלו וכזה שידרוש גם בגרות של 4 או 5 יחידות במתמטיקה וגם ציונים גבוהים יותר בפסיכומטרי ובבגרות.
במידה ואת יודעת היכן את מעוניינת ללמוד אשמח מאוד אם תפני אלינו בשנית עם מידע נוסף כך שאוכל לסייע לך בצורה הטובה ביותר.