היי, אני סטודנטית לתואר ראשון במדעי ההתנהגות ,שנה א. עקב קשיים שאני חווה בתחום הסטטיסטיקה (מאובחנת כדיסקלקולית) רציתי לדעת אם יש תחום לימודים קרוב שיאפשר לי לימודים עם כמה שפחות נוסחאות. המטרה שלי בכלליות זה לעבוד עם ילדים, חשבתי על חינוך אבל אין לי מושג איך זה מהבחינה המתמטית. אשמח למידע והכוונה , תודה!
נ
נועה סטרוז
לימודים בתחום החינוך
שלום לירן,
לפני הכל חשוב לציין שבמידה ואת מאובחנת כדיסקלקולית מוסד הלימודים בו את לומדת יכול להציע לך הקלות שונות. לגבי לימודים בתחום החינוך - מדובר בלימודים שכוללים גם מספר קורסים הקשורים למתמטיקה ומספרים אך הם מעטים יחסית ואם את מעוניינת ללמוד ולעסוק בחינוך תוכלי להמשיך לתואר ראשון בחינוך ולהוציא תעודת הוראה ומשם להתחיל בעבודה בחינוך ובהמשך אם תהיי מעוניינת תוכלי להמשיך לתואר שני בתחום שיפתח בפנייך אפשרויות תעסוקה נוספות. היות וכבר התחלת ללמוד מרבית מוסדות הלימוד המציעים לימודי חינוך יציעו עבורך הקלות שונות מבחינת הקורסים הנלמדים. בין מוסדות הלימוד המציעים לימודי חינוך לתואר ראשון: מכללת אורנים, בית ברל, מכללת לוינסקי, סמינר הקיבוצים ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלול ללימודי תואר ראשון בחינוך ומוסדות הלימוד השונים המציעים את המסלול.