שלום, אני בודקת לגבי לימודים הלכתי לייעוץ לגבי ניהול משאבי אנוש באור יהודה ועוד לא החלטתי אם זה מה שאני רוצה באמת וחינוך זה משהו שתמיד עניין אותי אך מפריע לי שאין במכללת אור יהודה אפשרות להוציא תעודת הוראה ומבחינת תנאי קבלה אני לא יכולה במקום אחר שנותן תעודת הוראה רציתי לשאול קודם אם גם בלי תעודת הוראה אוכל להשתלב במגוון עבודות מהתחום ואיזה וגם אם במידה ואחרי התואר ארצה להוציא תעודת הוראה איך אוכל לעשות זאת ואם זה משהו שבעייתי לעשות מבחינת תנאי קבלה תודה רבה
נ
נועה סטרוז
תואר בחינוך בלי תעודת הוראה - אפשרויות תעסוקה
שלום מור,
יש כמה מוסדות לימוד ברחבי הארץ המציעים לימודי חינוך והוראה שכן כוללים תעודת הוראה ולא דורשים בגרות ו/או פסיכומטרי ובנוסף קיימת האפשרות להשלים תעודת הוראה בסיום התואר הראשון כך שאם את מעוניינת לעסוק בחינוך בבתי ספר עלייך לבחור אחת מהאפשרויות האלה כי תואר בחינוך בלי תעודת הוראה לא יאפשר לך לעשות זאת אלא רק לעסוק במקומות מסוימים בחינוך בלתי פורמלי למשל.
בין מוסדות הלימוד המציעים לימודי חינוך עם תנאי קבלה הנחשבים נמוכים - מכללת רמת גן, המכללה האקדמית אשקלון, מכללת בת ים, מכללת רחובות ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על תנאי הקבלה למוסדות לימוד רבים ברחבי הארץ ובמידה ותהיי מעוניינת בפרים על מוסדות שמציעים לימודי תעודת הוראה בלבד אשמח לסייע לך בכל עת.