שלום, אני בעל תואר ראשון ושני בהנדסת מכונות מאוקראינה (מוכר בארץ). לפני כ15 שנה עשיתי הסבה לפיתוח חומרה ומאז עובד בתחום ההייטק. היום אני חושב על הסבה להוראה. איזה מסלולים יכולים להתאים לי ואיפה אפשר ללמוד? אני גר בפ"ת וחשבתי על אוניברסיטה הפתוחה. תודה רבה.
נ
נועה סטרוז
לימודי הסבה להוראה באזור פתח תקווה
שלום אלכס,
לימודי הסבה להוראה מתקיימים ברחבי הארץ במוסדות לימוד שונים. ליד ובאזור פתח תקווה תוכל למצוא את בית ברל, סמינר הקיבוצים, מכללת לוינסקי ועוד.
באוניברסיטה הפתוחה תוכל להוא תעודת הוראה בתחום הלימודים שלך אך לא קיים מסלול להסבת אקדמאים להוראה.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע נוסף על מסלול הלימודים, תנאי הקבלה ועוד.
לימודי הסבה להוראה באזור פתח תקווה
נעה, תודה רבה על התשובה. לאיזה מסלול בתחום הלימודים את מתכוונת? הנדסת מכונות או הנדסת חומרה? בברכה, אלכס
נ
נועה סטרוז
תעודת הוראה באזור פתח תקווה
שלום אלכס,
האוניברסיטה הפתוחה בפתח תקווה מציעה לימודי חינוך והוראה בתחומים שונים אך אם ברצונך להוציא תעודת הוראה ובעצם לבצע הסבה לתחום החינוך בתחום שלך, כפי שציינתי בהודעה הקודמת, יהיה עלייך לפנות למוסדות לימוד מחוץ לפתח תקווה - בית ברל, מכללת לוינסקי, סמינר הקיבוצים ועוד. בפתח תקווה תוכל ללמוד חינוך מיוחד, חינוך ופסיכולוגיה ועוד.