אני עם תואר שני בחינוך מתמטי מאוניברסיטת חיפה אבל ללא תזה רוצה להשלים תזה ולהמשיך לדוקטור
נ
נועה סטרוז
השלמת תזה כדי להמשיך לתואר דוקטור
שלום עריפה,
האם את מעוניינת להשלים את התה באוניברסיטת חיפה? באיזה מסלול? באיזה מקצוע? אם את מעוניינת להמשיך עם תחום החינוך המתמטי תוכלי לפנות למזכירות הפקולטה כדי לבקש הסבר והנחיות לגבי השלמת התזה וכך תוכלי להמשיך גם לתואר דוקטור באוניברסיטת חיפה.
חשוב לציין שבמוסדות הלימוד השונים הסטודנטים צריכים להראות נכונות, ציונים טובים ולעיתים לעבור ראיונות כדי לעבור למסלול עם תזה ולכן מאוד מומלץ לפנות למזכירות ישירות.
השלמת תזה בחינוך
אני רוצה להשלים תזה ולהמשיך אבל לא חובה באונבירסטת חיפה ולא חובה חינוך מתמטי אני מוכנה ומעוניינת באיזו מוסד בארץ וגם בחוג אחר לא בהכרח חינוך מתמטי מודה לכם אם תעזרו לי בנושא זה
נ
נועה סטרוז
עלייך לבחור מוסד לימודים ומסלול
שלום עריפה,
כדי להתחיל בהשלמת תזה במסלול של תואר שני עלייך לבחור מסלול לימודים ו/או מוסד לימודים בו את מעוניינת לעשות זאת. כל מוסדות הלימוד בארץ המציעים מסלולי תואר שני בחינוך עם תזה מציעים גם אפשרות השלמה למעוניינים להתקדם בהמשך גם ללימודי דוקטורט בתחום.
היות ואת כבר לומדת חינוך מתמטי רוב הסיכויים שיהיה לך הכי קל למצוא מוסד לימודים שיאפשר לך להשלים תזה בתחום הזה.
בברכה, נעה
ע
עריפה
השלמת תזה והמשך לדוקטורט
המוסד האקדמי שאני מעוניינת אוניברסיטת חיפה או אוניברסיטת תל אביב והחוג שאני מעוניינת בו הוא חינוך מתמטי או חוג אחר בחינוך שאפשר שיקבלו אותי בו . אם את יכולה תעזרי לי במציאת המקום המתאים והחוג המתאים תודה לך
נ
נועה סטרוז
השלמת תזה והמשך לדוקטורט
שלום עריפה,
כדי להשלים את התזה עלייך לפנות למזכירות הפקולטה בה את מתעניינת באוניברסיטה הרלוונטית כך שיסבירו לך בדיוק מה תצטרכי להשלים. בד"כ יבקשו ממך להשלים גם כמה קורסים נלווים ולבחור מנחה מתאים לתחום בו את מעוניינת להשלים בו את התזה. היות וכל מוסד לימודים דורש השלמות שונות רק במוסד הלימודים עצמו יוכלו לתת לך פירוט מדוייק לדברים אליהם תדרשי על מנת לבצע את ההשלמה.