שלום, אני מתעניינת בקורס הנ"ל, אשמח לקבל מידע על מוסדות לימוד, תנאי קבלה, עלויות ועוד
ר
רתם אסולין
תאטרון בובות טיפולי
שלום, אני לומדת לתואר ראשון לחינוך מיוחד וארצה לשלב זאת עם קורס לתאטרון טיפולי, איך זה מתאפשר, היכן ניתן ללמוד זאת ומה העלויות ומשך הקורס? תודה
נ
נועה סטרוז
קורס תאטרון בובות טיפולי
שלום רתם,
יש כמה מוסדות לימוד ברחבי הארץ המציעים לימודי תאטרון בובות ומשלבים זאת גם עם פן טיפולי. חלק מהם מציעים מסלול ללימודי תואר וחלק מציעים לימודי תעודה שנמשכים רק מספר חודשים. בין מוסדות הלימוד השונים: מכללת צפת, סמינר הקיבוצים, אוניברסיטת חיפה, מכללת לוינסקי ועוד. המחירים ותנאי הקבלה משתנים מאוד בין מוסד לימודים אחד לשני כך שכדי לברר פרטים אלו יהיה עלייך לפנות למוסדות הלימוד עצמם אך בינתיים צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המסביר על מסלול הלימודים ועל מוסדות הלימוד השונים כך שתוכלי לראות האם המסלול המתאים לך במיוחד כמסלול שולב עם לימודי תואר.
קורס תאטרון בובות מתקיים בכמה מוסדות לימוד ברחבי הארץ. תאטרון הבובות היא אמנות המשלבת תחומים רבים אשר באה לידי ביטוי בתאטרון, מחול, חינוך ובטיפול והקורס מאפשר לסטודנטים לעסוק בתחום תאטרון הבובות ולבטא את עצמם באמצעות כתיבה, משחק, בימוי והפעלת הבובות.
בין מוסדות הלימוד המציעים את המסלול: מכללת צפת, מכללת לוינסקי, סמינר הקיבוצים, בית ספר לתאטרון בובות ודרמה בהנהלתה של דבורה צפריר, אוניברסיטת חיפה ועוד.
מסלול הלימודים, משך הלימודים והעלויות משתנים בין מוסד לימודים אחד שני כך שאני ממליצה לך לקרוא את הכתבה שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה וליצור קשר עם מוסדות הלימוד הרלוונטיים כדי לברר לגבי הפרטים הנוספים לגביהם שאלת.