הייתי רוצה ללמוד במכללה שלכם , פשוט רציתי יותר מידע על צורת הלימודים משום שכתבתם אוניברסיטה פתוחה רציתי לברר מה זה בדיוק , לפני שאני בודקת אפשרויות אחרות מחוץ לעיר .
נ
נועה סטרוז
באיזה מוסד לימודים את מתעניינת?
שלום ליטל,
הגעת לפורום לימודים כללי שאינו עובד עם מוסד לימודים אחד ספציפי ולכן מבלי לדעת מה שם מוסד הלימודים בו את מתעניינת יהיה לי מאוד לסייע לך עם תשובות מדויקות.
בגדול, לימודים במסגרת האוניברסיטה הפתוחה הם לימודים גמישים יותר, בהם את בונה את מערכת השעות, ופורסת את הקורסים שלך בצורה שתתאים לחיי היום יום שלך ולא כמו רוב הסטודנטים נאלצת לבנות חיי יום יום מסביב למערכת השעות.
תרגישי בנוח לפנות אלינו שוב עם מידע נוסף לגבי מוסד הלימודים בו את מתעניינת ואשמח מאוד לסייע לך בצורה הטובה ביותר.
האם בנוסף לתואר ראשון קיימת תעודה בסוף?
תואר ראשון + תעודה ? האם בנוסף לתואר ראשון קיימת תעודה בסוף ?
נ
נועה סטרוז
האם את מדברת על לימודי חינוך עם תעודת הוראה?
שלום ליטל,
אינני יודעת בדיוק על מה את מדברת כי את לא נותנת שום פרט לגבי המסלול בו את מתעניינת או מוסד הלימודים בו את מתעניינת אך נראה כי את מעוניינת בלימודי חינוך. לימודי חינוך אורכים כשלוש שנים במידה ואינך מעוניינת בתעודת הוראה. אם את רוצה גן תעודת הוראה תוכלי להשתלב במסלול לימודים שבו ב-4 שנים מסיימים גם תואר ראשון וגם מקבלים תעודת הוראה.
אשמח מאוד לסייע לך למצוא את המסלול המתאים עבורך אך אני צריכה מידע נוסף לגבי מה שאת מחפשת (שם מוסד הלימודים, שם המסלול ועוד).