האם ניתן לעסוק בחינוך עם תואר בינלאומי במנהל עסקים?
האם ניתן לעסוק בחינוך עם תואר בינלאומי במנהל עסקים?
אורטל רצון
5 תגובות
יש לי תואר ראשון במנהל עסקים בינלאומי והייתי רוצה לעסוק בחינוך מה האופציות העומדות בפני בלי ללמוד עוד תואר?
מ
מכללת אורנים
הסבת אקדמאים להוראה
אורטל שלום. על מנת לעסוק בחינוך במוסדות הפורמאליים (שתחת משרד החינוך) תהיי חייבת תעודת הוראה. את לא צריכה לעשות עוד תואר אלא הסבה להוראה. במסלולי ההסבה לומדים קורסים בחינוך והוראה וגם השלמות לפי המקצוע הנבחר. קיימים מספר מוסדות אקדמיים טובים בהם ניתן לעשות הסבה להוראה - אני ממליצה לך ליצור קשר עם מספר מוסדות ולבחור במוסד שנראה לך ביותר על פי הקריטריונים שחשובים לך . לשאלות נוספות, אשמח לעמוד לרשותך בפורום זה, רוית- מכללת אורנים
א
אורטל רצון
מוסדות מתאימים
ביררתי בשני מוסדות לוינסקי ועוד מוסד בבני ברק והם אמרו שהם לא מקבלים עם תואר מחו"ל בגלל שהתואר כאילו לא תופס מטעם משרד החינוך. ומשרד החינוך אמרו לי שזה תלוי במוסד עצמו קיצר בלבלו אותי ... כבר התייאשתי.. בבקשה עזרה....
נ
נועה סטרוז
עלייך לעשות אימות ללימודים מחו"ל
שלום אורטל,
תארים מחו"ל לא מתקבלי בקלות רבה בארץ - יש לתרגם אותם ולאמת אותם מול משרד החינוך שמוציא אישור במידה ומוסד הלימודים שבו למדת אכן מוכר בישראל. כדי להבין את התהליך לגמרי תוכלי לפנות למחלקה להכרה בתארים אקדמאים מחו"ל במשרד החינוך והם יסייעו לך בתהליך. אומנם מדובר בתהליך בירוקרטי לא מאוד מהיר אך הוא יפתור את כל הבעיות שלך כל עוד מוסד הלימודים בו למדת מוכר ע"י משרד החינוך בישראל.
בברכה, נעה
א
אורטל רצון
תעודה ממשרד החינוך
כבר שקיבלתי את התואר שלחתי למשרד החינוך והם שלחו לי תעודה שמתאימה לדירוג שכר וכדו'. זו התעודה שאני צריכה? או שצריך לפרש את הגיליון הציונים שלי שהוא באנגלית לעברית? כי אם אין צורך אז יש בידי את התעודה הנכונה. תודה על כל העזרה!!
נ
נועה סטרוז
עלייך לפנות לגף להכרה בתארים אקדמאים מחו"ל
שלום אורטל,
מדובר במדור של משרד החינוך המתעסק אך ורק בתעודות אקדמאיות מחו"ל. עלייך לפנות אליהם לפני ההנחיות באתר האינטרנט שלהם ולצרף את כל המסמכים הנדרשים (תעודות שונות, הוכחות על מגורים, אישורי כניסה ויציאה מהארץ ועוד). רק כך התואר שלך יוכר בארץ (כמובן וכל זאת במידה ולמדת באוניברסיטה שהמדינה מכירה בה). בברכה, נעה