אני מתלבטת בין תואר שני בלקויות למידה לבין תעודה של מאבחנת התנהגות. אשמח לדעת מה סדר היום של מאבחנת התנהגות (שעובדת בגני תקשורת למשל) ושל מאבחנת דידקטית (שעובדת במכון כלשהו, לא פרטי). האם ישנן משרות מלאות בתחום? (מצאתי רק משרות חלקיות לפי שיטוט באינטרנט) ומה השכר הממוצע ב-2 התחומים?
נ
נועה סטרוז
בחירה בין לימודי לקויות למידה ולימודי אבחון התנהגות
שלום נעמה,
ישנם מוסדות וגופים פרטיים המציעים משרות מלאות לשני התחומים בהם את מתעניינת אך אם אינך מעוניינת לעבוד בסקטור הפרטי מרבית המשרות הן משרות לא מלאות ובד"כ מדובר באנשי מקצוע שעובדים בכמה מקומות במקביל. השכר בשני המקצועות תלוי מאוד במספר שנות הניסיון שלך וברקע האקדמי שלך כמו גם במקום העבודה עצמו כך שהמשכורת הממוצעת נעה בין שכר מינימום שעתי למשכורות של כמה עשרות אלפי שקלים בחודש.
לגבי סדר היום מעט קשה לי לענות לך היות ואני לא עוסקת בתחום ויש הבדל גדול בין העוסקים בתחום במידה והם עובדים בסקטור הפרטי או הציבורי ובמידה ויש להם משפחה או אין להם משפחה ולכן אני ממליצה לך לפנות לאנשי מקצוע שעוסקים בתחום כדי לברר בדיוק כיצד מסודר היום שלהם.
לכל שאלה נוספת תוכלי לפנות אלינו באמצעות הפורום עצמו או באמצעות הטופס ליצירת קשר שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה.