אני בעלת תעודה b.Ed מתמטיקה-ערבית יסודי ברצוני ללמוד תואר שני לקויות למידה אולי תוכלו לעזור לי במידע על זה, תנאים, ימי למידה בשבוע וכל מיני...
נ
נועה סטרוז
תואר שני בלקויות למידה - תנאי קבלה, ימי לימודים ומוסדות לימוד
שלום סלימאן,
אחלק את התשובה שלי לכמה סעיפים כך שלא אפספס אף אחת מהשאלות שלך.
1. הלימודים מתאימים לבוגרי תואר ראשון בתחומי ההוראה ותחומים משיקים עם ממוצע של 85 ומעלה בעלי כמה שנות ניסיון בעבודה חינוכית
2. בין מוסדות הלימוד המציעים את המסלול: בית ברל, אוניברסיטת תל אביב, אוניברסיטת חיפה, מכללת דוד ילין והאוניברסיטה העברית.
3. כל אחד ממוסדות הלימוד מציע מסלול לימודים הכולל בין יום ליומיים לימודים בשבוע (שמשתנים בין מוסד לימודים אחד לשני) ואני ממליצה לך לפנות למוסדות הלימוד השונים כדי לברר האם עדיין ניתן להירשם לשנת הלימודים הקרובה ואם כן מתי מתקיימים הלימודים.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על מוסדות הלימוד השונים ומסלול הלימודים ללימודי תואר שני בלקויות למידה ואבחון דידקטי.
ניסיון בהדרכה
כמו שאמרתי שיש לי B.ed אבל הממוצע הוא 82 והניסיון שלי היה בתוכנית (מדריכה) זה משפיע??
נ
נועה סטרוז
הממוצע והרקע התעסוקתי חשובים מאוד
שלום סלימאן,
היות ויש להציג ממוצע של 85 ומעלה וניסיון של כמה שנים לפחות בהוראה יכול להיות שלא יאפשרו לך להשתלב בתכנית הלימודים.
במידה והעבודה שלך נמשכה מספר שנים ועסקה בין השאר בעבודה חינוכית יכול להיות שיסכימו להיות גמישים יותר לגבי ממוצע התואר הראשון אך זה הוא משהו שעלייך לבדוק מול כל מוסד לימודים בנפרד היות ומדובר בהחלטות של וועדת חריגים ומנהלי המחלקה.