רציתי לדעת האם יש הבדל בין לעשות תואר בחינוך והוראה לבין לעשות תואר בחינוך ולאחר מכן לעשות תעודת הוראה.. המטרה שלי היא להיות מורה בבית ספר ואני חושבת להרשם למרכז ללימודים אקדמיים לתואר בחינוך ואז להוסיף תעודת הוראה
מ
מכללת אורנים
תעודת הוראה
שירן שלום ותודה על פנייתך. מאחר ואת יודעת שאת רוצה להיות מורה , אני ממליצה לך ללמוד חינוך במוסד אקדמאי שנותן את האפשרות ללמוד לתואר B.A ולתעודת הוראה במקביל , ב -4 שנים, התואר עצמו משלב את לימודי ההוראה וההתנסות במשך כל זמן הלימודים ונותן לך כלים מגוונים ומעמיקים יותר מאחר והחומר נלמד במקביל לתחום הדעת. ניתן כמובן להשלים תעודת הוראה לאחר סיום התואר , לרוב לימודי תעודת ההוראה נמשכים כשנה אך זה תלוי בתחום בו את מעונינת ללמד, ככל שהתחום יהיה קרוב יותר לתחום התמחותך כך משך הלימודים יהיה קצר יותר. לשאלות נוספות, אשמח לעמוד לרשותך בפורום זה, רוית- מכללת אורנים.
ש
שירן
תואר בחינוך ותעודת הוראה
רוית תודה רבה על המענה, אני רציתי לעשות תואר עם תעודת הוראה אבל הממוצע בגרות שלי הוא 87 לא מספיק להתקבל אז במקום זה אני חושבת להרשם לתואר בחינוך ואז להוסיף תעודת הוראה.. אז חוץ ההבדל היחיד הוא מבחינת הזמן? אין הבדל בסוף מבחינת משרד החינוך?
נ
נועה סטרוז
תואר בחינוך ותעודת הוראה
שלום שירן,
מבחינת משרד החינוך לא משנה האם עשית תואר משולב עם לימודי תעודת הוראה או לימודי חינוך והוראה ולאחר מכן תעודת הוראה בנפרד כל עוד את מחזיקה בידיך את התעודה והתואר.