שלום, אני כעת סטודנטית לפסיכולוגיה וחינוך באוניברסיטה הפתוחה, הספקתי לעבור רק 3 קורסים עד כה. לא התחברתי לשיטת הלימוד ואני חסרת מוטיבציה. בעבר עסקתי בהדרכה וחינוך ואני רוצה שזה יהיה העיסוק העתידי שלי (לא מורה), רציתי לדעת אם יש לימודי תעודה שיוכלו להקנות לי כלים ודלת כניסה לתחום ללא תואר ראשון או שאין אפשרות כזו? מאוד מעניינים אותי לימודי תרפיה באומנות אך ממה שקראתי ללא תואר שני זה לא פרקטי לעבודה, האם נכון? אודה לקבלת טיפים למציאת הדרך. תודה רבה
נ
נועה סטרוז
לימודי חינוך במטרה לעסוק בהדרכה
שלום הילה,
בכדי לעסוק בהדרכה תצטרכי בכל מקרה לעשות תואר, זה יכול להיות תואר בחינוך בלתי פורמלי מה שיאפשר לך לעבוד במסגרות חינוכיות בלתי פורמליות ובהדרכה אך זה עדיין דורש תואר. לגבי לימודי תרפיה באומנות, מדובר בתחום מאוד מבוקש שאכן דורש תואר שני כפי שציינת ואי אפשר לעסוק בתחום ללא הרקע התעסוקתי והאקדמי המתאים. במידה ואינך מעוניינת ללמוד את התחום באקדמיה אני ממליצה לך לחשוב מה ברצונך לעשות בעתיד, במה את רואה את עצמך עוסקת. עלייך לחשוב איזה תחום מעניין אותך באמת. ממליצה לך לפנות ליועצי הלימודים שלנו לקבלת ייעוץ והכוונה למסלול הלימודים והתעסוקה המתאים ביותר עבורך. תוכלי לעשות זאת באמצעות הקישור לטופס המקוון שצירפתי עבורך בתחתית ההודעה.