אני לומדת בחוג לתקשורת ומדעי המדינה שנה שנייה במכללה החרדית שלוחה של אוניברסיטת בר אילן ואני מעוניינת לעשות הסבה לחינוך רציתי לשאול אם זה אפשרי? וכמה קורסים זה אומר שאני צריכה להשלים? ובכללי לאיזה תחומים אחרים אני יכולה לעבור עם הקורסים שלמדתי בחוג הנוכחי?
נ
נועה סטרוז
הסבה לחינוך בזמן לימודי תואר ראשון
שלום עדנה,
אם את מדברת על מסלול הסבת אקדמאים עלייך להיות בעלת תואר ראשון ולא במהלך התואר הראשון כדי להגיש מועמדות. אם את מעוניינת להתחיל תואר בחינוך במקום התואר הנוכחי כל מוסד לימודים יציג בפנייך תנאי קבלה מעט שונים, חלקם יכולים לקבל את רוב הקורסים שעשית כבר וחלק עלולים לא לקבל שום קורס. רוב מוסדות הלימוד יקבלו לפחות חלק מהקורסים שעשית אך אני בטוחה שתידרשי ללימודי השלמה במקביל ללימודים הרגילים. בין מוסדות הלימוד הדתיים המציעים לימודי חינוך: חמדת הדרום, גבעת וושינגטון, מכללת אורות ישראל, מכללת אמונה, מכללה ירושלים ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה שיעביר אותך למאמר המאגד בתוכו את מגוון מוסדות הלימוד הדתיים המציעים מסלול ללימודי חינוך כך שתוכלי לבחור את מוסדות הלימוד המתאימים ביותר עבורך ולפנות אליהם לגבי תנאי הקבלה הייחודיים שהם יכולים להציע לך.