הוראת עברית כשפה שנייה (זרה) - האם זה דרך משרד החינוך?
הוראת עברית כשפה שנייה (זרה) - האם זה דרך משרד החינוך?
אביבית
4 תגובות
שלום רציתי לשאול לגבי הוראת עברית כשפה שנייה שיש אותה רק בלוינסקי. הבנתי שאני יכולה ללמד עברית באולפנים לעולים חדשים. האם זה דרך משרד החינוך ואני מקבלת את התנאים הסוציאליים.. או שאני שייכת לסוכנות היהודית?
נ
נועה סטרוז
אני זקוקה למידע נוסף כדי לעזור לך
שלום אביבית,
חסר לי המון מידע כדי לסייע לך ולענות לך על השאלה. לא ציינת האם את מורה? כמה שנים? באיזה תחומים? מה את מעוניינת לעשות בעתיד ועוד. לצערי בלי כל המידע לא אוכל לספק לך תשובה מלאה. תוכלי לכתוב לנו באמצעות הפורום, לפנות ליועצי הלימודים שלנו באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך בתחתית ההודעה או לפנות ישירות למשרד החינוך.
לימודי הוראת עברית
שלום, אני ללא תואר אקדמאי (לא סיימתי). אני מעוניינת לקבל מידע לגבי לימודים להכשרת מורים לעברית. אני יודעת שקיימת תוכנית באוניברסיטה העברית, שאין צורך בתואר ראשון. האם יש עוד תוכניות כאלו באזור המרכז?
נ
נועה סטרוז
הוראת עברית כשפה נוספת
שלום עדן,
למיטב ידיעתי, רק האוניברסיטה העברית מציעה מסלול שאינו דורש מהמועמדים להיות אקדמאים ונכון לעכשיו לא בטוח שהוא יפתח בשנת הלימודים הקרובה כך שמומלץ לבדוק מולם ישירות.
בברכה, נעה
א
אורית
הוראת העברית כשפה שניה
שלום אני גננת בעלת תואר שני בחינוך. צעוניינת לדעת לגבי קורס הסמכה של הוראת עברית כשפה שניה. איפה ניתן ללמוד, כמה זמן והאם המכון מופת נותן הכשרה מספיקה כדי לעבוד באולפנים? תודה מראש