שלום, האם יש מוסד לימודי שמרכז את לימודי תעודת ההוראה בשעות אחר הצהריים, או לפחות משעה שתיים והלאה? כך שאפשר לעבוד במקביל ללימודים. תודה
נ
נועה סטרוז
תעודת הוראה - לימודי ערב
שלום איתי,
רוב מוסדות הלימוד שמציעים מסלול להוצאת תעודת הוראה מציעים לימודי ערב, בין מוסדות הלימוד: מכללת אחוה, סמינר הקיבוצים, מכללת אורנים, בית ברל, לוינסקי ועוד. אני ממליצה לך לבחור את מוסד הלימודים המתאים ביותר ולפנות אליהם לגבי הרשמה ללימודי ערב או לפנות ליועצי הלימודים שלנו באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך לקבלת מידע נוסף על מסלול ללימודי ערב שיכול להתאים עבורך.
לימודי ערב
שלום נעה, ביררתי מול סמינר הקיבוצים ומול מכללת לוינסקי - אין שם לימודי ערב כלל. לפי מה שנאמר לי - הסבת אקדמאים לתעודת הוראה במוסדות אלו, אורכת בין פעמיים לשלוש ימים מלאים בשבוע משך כשנתיים. m.teach קצת פחות: יום וחצי (כשהחצי הוא בשעות הבוקר) במשך כשלוש שנים.
נ
נועה סטרוז
תעודת הוראה
שלום איתי,
בד"כ לימודי הסבת אקדמאים נמשכים בין שנה לשנתיים כתלות בתחום שלמדת בתואר הראשון (שנמנעת מלציין עד כה ולכן קשה לי לציין כמה זמן ימשכו הלימודים שלך). פרט חשוב שלא ציינתי בהודעה הקודמת - כשמוציאים תעודת הוראה יש דרישה לעבודה מעשית בתחום החינוכי (בד"כ בבקרים) ולכן גם מוסדות הלימוד שמציעים מסלולי ערב עלולים לא להתאים עבורך בגלל הדרישה לעבודה מעשית. כדי שלא תצטרך לפנות למוסדות לימוד רבים אני ממליצה לך לפנות ליועצי הלימודים שלנו באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך כדי שיעזרו לך למצוא את מוסד הלימודים המתאים ביותר עבורך.