אני מתחילה ללמוד בלוינסקי השנה, אני כבר רשומה והכול - ועדיין לא בחרתי מסלול! אני בלחץ מטורף ואובדת עצות.
יש בי התלבטות בין הוראה באנגלית לבין חינוך מיוחד, כן נשמע הזוי שני מקצועות שונים. אני רוצה חינוך מיוחד אבל חוששת שמה בעוד כמה שנים אחליט שלא בשביל התחום הקשה הזה, מה אני אוכל לעשות עם תואר בחינוך מיוחד? האם אפשר להשתלב בהוראה בבית ספר רגיל? מה עוד?
נ
נועה סטרוז
חינוך מיוחד או הוראת אנגלית
שלום קרן,
סטודנטים שבוחרים ללמוד חינוך מיוחד יוכלו להשתלב בבתי ספר רגילים אך רק בכאלו עם כיתות של חינוך מיוחד. מורים לחינוך מיוחד לא יכולים להשתלב בחינוך הרגיל בדיוק כפי שמורים מהחינוך הרגיל לא יכולים להשתלב בחינוך המיוחד. לפי דעתי אם חינוך מיוחד זה התחום שמעניין אותך וכרגע זה התחום שאת רואה את עצמך מלמדת ועוסקת בו שווה לך להמשיך איתו - מורים לחינוך מיוחד במסגרות שונות זוכים לעסוק בדברים רבים, ישנם מורים שיוכלו לבחור ללמד את התלמידים על כסף או אנגלית ויש להם הרבה יותר חופש עשייה מאשר למורים בחינוך הרגיל.
צירפתי עבורך טופס יצירת קשר עם יועצי הלימודים שלנו במידה ותהיי מעוניינת לשאול עוד כמה שאלות, כמו כן אני ממליצה לך לפנות לאנשים שכבר עוסקים בכל אחד מהמקצועות ביניהם את מתלבטת בכדי לקבל פידבק ממי שבאמת נמצא במערכת ומתעסק במקצוע.