שלום אני רוצה לעסוק בתחום החינוך בלי תעודת הוראה רציתי לדעת באיזה אופן התואר הזה תורם לי בתחום החינוך? ודוגמאות למקומות בתחום החינוך שאפשר להשתלב בהם עם תואר ראשון
נ
נועה סטרוז
תואר ראשון בחינוך ללא תעודת הוראה
שלום לילך,
לימודי חינוך לא מחייבים את הסטודנטים לעסוק בתחום עם תעודת הוראה, לפחות לא בכל מסגרת. האופציות שיהיו פתוחות בפנייך לא מוצעות ע"י משרד החינוך אלא על ידי מסגרות לחינוך בלתי פורמלי אשר עוסקות בבניית מערכי לימודים בבתי סוהר אשר נעשות בדרך כלל לאחר הצטרפות לשירותי השב"ס כקציני חינוך. בנוסף על כך ניתן להשתלב במועדוניות והדרכות בחוגים, מציעות אפשרויות תעסוקה מגוונות המכוונות בדרך כלל לילדים בגילאי היסוד ועד חטיבת הביניים.
במידה ויש לך שאלות נוספות תוכלי לפנות אליי באמצעות הפורום או לפנות ישירות ליועצים שלנו באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך.
עבודה לאחר תואר משולב עם משאבי אנוש
אבל זה תואר משולב עם משאבי אנוש אז אם אני לומדת את התואר הזה זה רק להיות פקידה במתנסים??
נ
נועה סטרוז
תואר ראשון משולב בחינוך ומשאבי אנוש
שלום לילך,
כמובן שבתואר משולב נפתחות דלתות נוספות. השילוב עם משאבי אנוש מאפשר סטודנטים שמסיימים בהצלחה את התואר יכולים להשתלב בתפקידי ניהול, משאבי אנוש ובתפקידים ארגוניים שונים והתואר פותח צוהר לקידום מקצועי. תואר ראשון בחינוך מקנה לבוגריו יתרון בשוק העבודה ואפשרות לפיתוח קריירה ניהולית. גם אם היית לומדת רק חינוך ההכשרה היא לא כדי להיות פקידה במתנ"ס - פשוט בד"כ אנשים שבוחרים תואר בחינוך בלבד (לא תואר משולב) בסופו של דבר מחליטים כן להוציא תעודת הוראה.