אנוכי מורה עם ותק של 31 שנים, סיימתי את לימודי התואר הראשון בשנת 1984 , בתחום מדעי החיים , באוניברסיטה העברית , ולמדי מאוחר יותר לקראת רישיון הוראה , אלקטרוניקה ומחשבים.. אם כי בגלל הממוצע הנמוך שלי בתואר הראשון איני מצליח ללמוד לתואר השני, כאשר ניסיתי לשפר ציוני התואר הראשון , הפקולטה טענה שלא ניתן מאחר והתואר הוא במעמד תואר סגור, לאור הנסיבות אני מנסה ללמוד ייעוץ חינוכי לקראת תואר שני , אבל הממוצע עוצר בעדי הסיבות היו שונות ומשונות וקשות בתקופת הלימודים , אבל אני אדם שמאמין בעצמו ומסוגל ללמוד ולהצליח ומרגיש שיש לי את היכולת לתרום בתחום , כאשר נצברו לזכותי 31 שנות ותק בהוראה , ויש לי עניין רב לתרום לציבור התלמידים במיוחד וכלל האוכלוסייה , אני פונה לכבודכם ומבקש לתת את ההזדמנות ללמוד לקראת תואר שני בייעוץ החינוכי , ואם יש צורך בוועדת חריגים אני אפנה לוועדה , וכן לא אתנגד להשלמות ולימודי הכנה . תודה רבה בכבוד רב יאסין עלי
נ
נועה סטרוז
לימודי תואר שני בייעוץ חינוכי
שלום רב,
מוסדות לימוד רבים מציעים תנאי קבלה מקלים לבני 35+ בייחוד עם יש בידם ותק הקשור למקצוע בו הם מעוניינים להתקדם לתואר נוסף. בד"כ מכללות מקלות יותר בתנאי הקבלה ולכן אני ממליצה לך לפנות ישירות אליהם ולאחר מכן לאוניברסיטאות. מוסדות הלימוד השונים הינם: מכללת אורנית, מכללת בית ברל, המרכז ללימודים אקדמים, אוניברסיטת תל אביב, אוניברסיטת חיפה, אוניברסיטת בר אילן, אוניברסיטת בן גוריון, מכללת קיי, האוניברסיטה העברית ועוד.
צירפתי עבורך מאמר המציג את תנאי הקבלה כך שתדע לאיזה מוסדות לימוד לפנות קדום (מתנאי הקבלה הקרובים ביותר לנתונים שלך והלאה).