שלום לכם, התחומים שמאפיינים אותי ומושכים אותי הם חינוך, תקשורת ועיצוב. למדתי קורס בעיצוב גרפי אבל ממש קצר ולא מעמיק ואני רוצה ללמוד עוד! הבעיה שלי שאני רוצה ללמוד לימודים מעמיקים שדורשים שנתיים ולא מקצת. ומצד שני אני רוצה ללמוד הוראה ותקשורת שיש את התחום הזה במכללת הרצוג אבל אני לא יודעת מה לעשות מבחינת כיוון, מה להתחיל ללמוד קודם?
מ
מכללת אורנים
לימודי חינוך
הדר שלום ותודה על פנייתך. ההחלטה מה ללמוד והיכן היא בידייך, אינני יכולה להמליץ לך מה ללמוד, אני ממליצה לך לחשוב עם עצמך לאן את רוצה להתפתח, לדעתי, לתחום החינוך צריך להגיע מתוך רצון אמיתי ללמד ולחנך את דור העתיד, את צריכה להבין בעצמך באיזה תחום תמצי את היכולות שלך והשאיפות שלך. אני ממליצה לך לפנות למוסדות האקדמים השונים, לברר עם יועצות הלימודים מהן הדרישות בכל תחום, מהם תכני הלימוד הנלמדים ולאן כל תחום יכול לפתח אותך וכו'. לאחר מכן, כשתהיה לך תמונה מלאה על הכל תוכלי לבחור את התחום המתאים ביותר עבורך ולבחור במוסד שנראה לך ביותר על פי הקריטריונים שחשובים לך כגון קרבה גיאוגרפית, איכות צוות הוראה, איכות סטודנטים, סיוע במציאת עבודה עם סיום התואר, מוניטין בשדה החינוכי ועוד.
בהצלחה! לשאלות נוספות, אשמח לעמוד לרשותך בפורום זה, רוית- מכללת אורנים