שלום רב עקב המצב הבטחוני האוניברסיטה הפתוחה נתנה לסטודנטית הקלה לבחור מאחד הקורסים שלמדנו בסמסטר ב 2014 ולא לגשת לבחינה ולבחור ציון עובר השאלה שלי אם אני בוחרת לא לגשת למבחן סטטיסקה ב ולקבל רק ציון עובר , הציון הזה לא נכלל בממוצע ציוני התואר , האם זה יכול להשפיע על תנאי הקבלה לתואר שני , האם צריך ממוצע כלשהוא בנושא הזה לתואר שני , אני חושבת ללמוד תואר שני בלקות למידה תודה
נ
נועה סטרוז
תואר שני בלקויות למידה - תנאי קבלה
שלום רב,
התכנית לתואר שני בלקויות למידה מיועדת לאנשי חינוך שהתנסו בעבודה חינוכית שמעוניינים להעמיק את הידע שלהם, על בסיס הידע והניסיון שצברו במהלך שנות עבודתם. לתוכנית זו יתקבלו מועמדים בעלי תואר ראשון בתחום החינוך או תחומים משיקים כגון: פסיכולוגיה, ייעוץ חינוכי ועוד.
בוגרים מתארים אחרים יכולים לבצע קורסי השלמה. הרבה פעמים מסתכלים על ממוצע כללי של התואר או בציונים של מקצועות ספציפיים שרלוונטיים עבור התואר השני עצמו.
בין מוסדות הלימוד המציעים תואר שני בלקות למידה ישנם: אוניברסיטת חיפה, אוניברסיטת תל אביב, האוניברסיטה העברית, בית ברל ועוד. אני ממליצה לך לפנות ישירות לכמה ממוסדות הלימוד בכדי לוודא את תנאי הקבלה הספציפיים שלהם שן תנאי הקבלה עלולים להשתנות במקצת בין מוסד לימודים אחד לשני.
צירפתי לך מאמר המסביר על לימודי תואר שני בלקויות למידה.