לימודי יעוץ חינוכי לתואר ראשון - בר אילן או מכללת אשקלון?
לימודי יעוץ חינוכי לתואר ראשון - בר אילן או מכללת אשקלון?
St
1 תגובות
אחרי הרבה התלבטויות החלטתי שזה הדבר שנכון לי ללמוד ומה שמתאים לי. מתלבטת בין אוניברסיטת בר אילן למכללת אשקלון (שם ניתן תואר של בר אילן).אני גרה באזור צפון הנגב כך שאשקלון מאוד נוח. רציתי להתייעץ אם מישהו יודע (גם סטודנטים) מה ההבדלים בין התארים? האם בבר אילן לומדים בצורה יותר טובה? וכן כמה ימי לימוד בשבוע בבר אילן (הם לא ענו לי על זה). אם מישהו למד או מכיר מישהו שלומד באחד מהמקומות אשמח לדעת חוות דעת או לגלות מאיפה ניתן להשיג חוות דעת של סטודנטים במקומות אלה. תודה:)
ש
שני יונגר
לימודי ייעוץ חינוכי- איך לבחור מסלול לימודים?
שלום,
לרוב כאשר מדובר בתואר של אוניברסיטה נלמד במכללה מדובר באותו התואר בדיוק ואותם המרצים שמלמדים את התואר רק במכללה. זו האפשרות של האוניברסיטאות להרחיב את האזור הגאוגרפי אליהן הן פונות וכן לאפשר קבלה על סמך תנאי קבלה נמוכים יותר לאותו המסלול. מה שחשבו שתבדקי שקורה לעיתים הוא שינוי בתכנים ובשם התואר המדויק. בדקי שמדבור בדיוק באותו התואר לפני ההחלטה שלך. בדרך כלל בתואר ראשון מדובר בארבעה או חמישה ימי לימוד בשבוע, כלומר מערכת מלאה. כדי לקבל חוות דעת של הסטודנטים מכל מוסד לימודים יש לך שתי אפשרויות שמצריכות הגעה פיזית למוסדות הלימוד, האחד הוא להגיע ליום פתוח שם באופן יזום פוגשים סטודנטים מכל מסלול והאפשרות הנשייה היא פשוט לגשת לכל מוסד לימודים ולפגוש את הסטודנטים ולשאול אותם מהם היתרונות והחסרונות של מוסד הלימודים ומסלול הלימודים.