שלום אשמח לדעת אם יש אפשרות ללימודי הוראה ללא תואר ראשון. עדיפות באזור הצפון. תודה
מ
מכללת אורנים
לימודי הוראה
טל שלום ותודה על פנייתך. לימודי הוראה ניתן ללמוד בשילוב עם תואר ראשון או בתוכנית הסבת אקדמאים בעלי תואר ראשון. לשאלות נוספות, אשמח לעמוד לרשותך בפורום זה, רוית- מכללת אורנים.
ט
טל
לימודי הוראה ללא תואר ראשון
שלום שוב... אם אין לי תואר ראשון אך יש לי לימודי תעודה. אני מלמדת את נושא הכלבנות והייתי רוצה רק להגדיל את הידע שלי בתחום ההוראה. אבל אני לא רואה איך אני עוצרת את חיי כרגע ללימודים יומיומיים מבחינה כלכלית... יש אפשרות כזאת? תודה רבה
מ
מכללת אורנים
לימודי הוראה
טל שלום, כל מוסדות הלימוד בארץ המלמדים לתעודת הוראה מלמדים במסלול המיועד לאקדמיים אשר לומדים לתואר ראשון או בוגרי תואר ראשון. אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את מעוניינת ללמוד (לפי מקום מגורים או העדפה אישית) ולברר האם יש אפשרות לפרוס את הלימודים לתקופה ארוכה יותר כך שלא תצטרכי ללמוד כל יום. מבחינה כלכלית , יש הרבה מלגות ללימודי חינוך והוראה, גם את הפרטים על המלגות שיכולות להתאים לך תוכלי למצוא באתרי המוסדות או בפגישה אישית עם יועצי הלימודים במוסדות השונים. המלצתי היא שתפני למוסדות אשר מתמחים בחינוך ונותנים לך גם תעודת הוראה בסיום התואר. את יכולה להשאיר את פרטייך בשירות האישי באתר (מצד שמאל למעלה) על מנת לקבל רשימה של מוסדות לימוד אשר יכולים להתאים לך. בהצלחה! לשאלות נוספות אשמח לעמוד לרשותך בפורום זה, רוית- מכללת אורנים.